Herkese merhaba ilk doğumum burda hep herkesin pozitif hikayelerini okuyup kendimi öyle avuttum ama maalesef ki öyle değilmiş hamilelik boyunca hep yürüdüm spor yaptım son haftalar Annas hurma aklınıza gelebilecek herşeyi denedim arada bir yalancı kasılma olıyordu ama geçiyordu bayramın 1. Günü kasılma girdi 5fk sürdü gitti annemlere geçtik birden enerjim 100 oldu halay çekiyorum zıplıyorum bizimkiler şaşırıyor sonra tekrar kasılma girdi 5 dk sürdü gitti bayramın ilk günü 3 saat arayla düzenli sancı girdi çıktı doğum olduğunu anladım çünkü ağlıyordum artık duşa girip girip çıkıyordum sıcak su rahatlattı beni akşam doktora gittim ebe açıklığa baktı yumuşama var dedi açıklık yok dedi gece boyunca bayramın 2. Günü sabaha kadar sancım 10 dk bir ölüyorum ağrıdan daha sonra sabah ben dedim artık doğuracam valizi aldık gittik hastaneye açıklık 2 şaka gibi o kadar sancı nst bağlıyor sancı 90 üstü ve düzenli bebeğin o gün kanamam geldi sancı şiddetim ✖️50 falan eğilip kalkıyorum squat yapıyorum nefesle azıcık rahatlatıyor neyse doktor bebeği ölçtü bebek 4 kilo üstü ben hastanede tekim bebeğin zarar görür sezeryan ol dedi ben de hayır istemiyorum bebeğim 4 kilo değil ki doğuranlar nasıl doğurdu doktor kabul etmedi o hastanede doğumuma izin verilmedi saat 3 gibi şehir hastanesine gitmek için yola çıktık trafik ana baba günü yolda çığlık çığlığa atıyorum orda öldüm öldüm dirildim 5 de hastaneye vardık direk nst sancı 5 dk bir açıklık 4 yatışım yapıldı en kötüsü sancınızı uzanarak çekmek nst bağladılar izin vermediler hareket etsem bir saat nst bağlıydı ebeler çok kötüydü kes sesini bağırma gibi hakaretler hep ettiler bana sancım bir dk altına düştü ebe kontrole geldi açıklık 6 cm saat 8 ben 2 buçuğa kadar bir dk altında sancı çektim ve yeryüzünde böyle bir sancı yok sırtınız sanki birbirinden kopuyor büyük abdestim geliyor yapamıyorum bebeğin geldiğini hissediyorum ıkınıyorum ama yok ebe suyumu patlattı en son 1 saat sonra 9 cm oldu ¾ ıkınmayla doğurdum bayramın 3.günü 02.52 de ama yırtık çok vardı 1 buçuk saat diktiler beni açıkçası o beni daha da mahvetti evet uyuştırdu ama kanamam çoktu hissediyordum şuan 6 günüm asla kıçımın üstüne oturamıyorum tuvalet ayakta yapıyorum hala çekiyorum şuan ki aklım olsa sezeryan derdim