nurraaa Kızlar 3 gün önce serklaj oldum. Hala devam eden sulu sarı akintim var bazen cok fazla geliyor. Bu durumu yasayan oldu mu? Bilgisi olan var mı acaba? Bebegin suyu siziyor olabilir mi
Lemans nurraaa Benım de oldu 1 hafta kadar akıntım Serklaj sonrası Benım renk olarak sarı sümüksü yapıdaydı
Mmmmmb nurraaa bende 10 gün önce Serklaj oldum aynı sorunu bende yazdım burda canım bendede sulu sarı akıntım oldu 1 hafta devam etti sonra bitti bence normal kanaman veya yanman yoksa korkma geçiyor bi süre sonra
Sema_nur60 nurraaa normal canım ped dolduracak kadar kanama olmadığı sürece sıkıntı yok. 3-4 gün az az gelir kanama. Akıntında olur korkma
Lemans nurraaa için rahat etsin diye eczaneden test alın , akıntı bebeğin suyu mu ayırt eden testler var
bilgemomy nurraaa su sulu gelmiyor bildiğiniz şeffaf su gibi ıslanıyor çamaşırınız servik kısalıktan ilk bebeğimi kaybettim erken doğum oldu şimdi tekrar hamileyim tedbir amaçlı atılacak 3 hafta sonra işlem ağrılı mı acaba
nurraaa zynpknt serklaj oncesi de kullaniyordum ama cok az oluyordu. Suan baya islaklik oluyor o yuzden tedirgin pldum biraz
babyloving bilgemomy başınız sağolsun kısalık nasıldı acaba o zaman benimde aynı sorun var senklaja geç kalındı da o yüzden soruyorum
nurraaa bilgemomy işlem sirasinda genel anestezi yapiliyor ama sonrasinda ilk gun cok agrim oldu benim. Hala da batma ve ara ara agri oluyor.
bilgemomy babyloving sağolasın , kısalığı bile ölcemedüler ben birden kanamayla gittim 4 cm açılma olmuş yaa
Atnc Merhaba herkese geçmiş olsun Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende 9 gün sonra Serklaj olacağım 12. Haftam olmuş olacak Serklaj sonrası doktor kontrolleri nasıl oluyor ayda kaç kez çağırıyorlar
Azra18 Atnc 4 gün önce oldum 10 gün sonra kontrole gel dedi. Sonrasını bilmiyorum gittikçe paylaşırım sizle de geçmiş olsun
nurraaa Atnc benimki birkac belirti soyledi ( birden kanamada artis gibi) bublar olmazsa 2 hafta sonrasina kontrole cagirdi