Yesimmmmi Merhaba 8 haftalık hamileyim kullandığım progestandan olsa gerek kabızlık cekiyorum bugun baya zorlandım ıkındım bu şekilde bebeğe zararı olmuş mudur acaba endişelendim 😞
LavinsMom Yesimmmmi dogrudan bi zarar vermez hayir ileriki donemlerde asiri ikinma tonus erken dogum acilma vs diyorlar ama o da ikinma asiri olmali. Kabizlik icin gliserin fitil kullana bilirsiniz. Hamilelikte kurtarici. Ama turkiyede var mi yok mu onu bilmiyorum
Yazmelegi_ Yesimmmmi olmaz. Kefir için hem faydalı hem tuvalet konusunda yardımcı bende işe yaramisti birde lifli seyler tüketin
Yazmelegi_ Yesimmmmi şok marketten alıyodum ben o zamanlar içim marka yazıyor üstünde kefir die sade içemezsen orman meyveli dene ben onu iciyodum
babiesmommy ben de gebeliklerimde hep kabızlık çekiyorum ilkinde bi şey olmadı bunda da olmaz inşallah. Ben acayip ıkınıyorum lavmana kadar gidiyor sonum ama sıkıntı çıkmadı
Yesimmmmi babiesmommy benimde ilk hamileliğimdede vardı bundada var ama ilk hamileliğimde 5 ayda başladı bu da iki aylıkken başladı 😞
babiesmommy Yesimmmmi benim ilkinde de 7 haftalıkken başlamıştı tesadüf demiştim ama bunda da 8 haftalıkken başladı çok zor oluyor o kadar içtiğim su nereye gidiyor bilmiyorum