Papatyakiz hacerrklc1 bende ilk test yaptığımda bu şekildeydi 5 gün reglim geçti. Bu sabah ilk idrarla yaptım negatif gözüküyor bilemedim hamilemiyim değil miyim yarın randevu aldım bakalim kan vericemm. Yarın reglimin gecikmesinin 6. Günü olucak.
hacerrklc1 Bende bugün bu marka test yaptım ilk 10 dk birşey yoktu 20 dk falan oldu baktım silik çizgi var yarım saat içinde de bu kadar koyulaştı sizce var mıdır birşeyler yoksa kuruma çizgisi mi sizin kaç dakıka da çıktı bu çizgi
Sizdenbirii1 hacerrklc1 benim ilk 3 dakkada çıktı ama var mı bilmiyorum canım çünkü görmek istediğim için de olabilir emin değilim ki
hacerrklc1 Sizdenbirii1 benim ilk 10 dk birşey yoktu ya da göremedim bilmiyorm bu kadar net birşey yoktu sonradan böyle netleşti 20 dk içinde
cauuv1 Sizdenbirii1 kör olmanıza gerek yok olsaydı cizgi gözükürdü dibine düşmenize gerek yok negatif bariz
hacerrklc1 Sizdenbirii1 ilk defa kullandım daha önce softec kullandım 5 dk da bile silik çizgi cıkıyordı ama yalancı pozitifdi hep kan testi negatif
hacerrklc1 Sizdenbirii1 bakalım yarıj sabah ilk idrarla early den bidaha yapacağım. Bugün ilk idrarla da yapmadım bu arada bu yüzden mi geç çıktı diye düşündüm açıkcası 2. Çizgi
Sizdenbirii1 Parinas bende onda gördüm canım flaşla da görünüyor ama bilmiyorum valla gölge gibi ya emin değilim markası aslında güzel en iyi olanı aldım
Parinas Sizdenbirii1 varsa da çok yeni gibi. Az sıvı tüketerek en az 5 6 saat tuvalete gitmeden sabah erkenden bi daha deneyin elinizde test varsa
Sizdenbirii1 Parinas bu testen yok canım eczaneden almıştım akşam yaptım sıvı da çok almıştım ama awox sipariş verdim 2 güne gelir herhalde