hacerrklc1 GezenTavuk_2 şimdi gitsem kan versem sayısız ilişkiler oldu hangisi tuttu bilemem de belki de tutmamıştır gerçi
GezenTavuk_2 hacerrklc1 valla olmazsak elinde sonunda kan vercez bugün versem negatif çıksa cumaya zaten düzelmez allak bullak oldum bu ay olduğunu düşünmüyorum ama herkes var diyir
hacerrklc1 GezenTavuk_2 bende testle devam edicem adet olana kadar baktım yine olmuyorum direk doktora gidip hamile değilsem neden geciktim diye sorcam
GezenTavuk_2 hacerrklc1 Ya şöyle bir şey var ben test yaptıkça kendimi kötü hissediyorum çizgi çıkmasa bile sanki çizgi varmış gibi hayal ediyorum falan o yüzden direkt kan
GezenTavuk_2 hacerrklc1 ya benim vücudum çok sivilce attı Ben normalde de sinirli bir insanım ama sanki ekstra bir sinir yüklendi halsizlik yorgunluk uyku var gözümü açmak istemiyorum belim kasıklarım ağrıyor özellikle göğüs uçlarım çok acıyor
hacerrklc1 GezenTavuk_2 benim de göğüsler ağrıyor birde yorgunluk kasık ağrılarım var akıntım var biraz ama benim full adet ağrısı..
Eda42_ GezenTavuk_2 Canım bence var gibi çizgi belli ama inşallah yalancı pozitif değildir yarın sabah awox ile dene bakalım o zaman tam net belli olur inşallah hamilesindir
hacerrklc1 GezenTavuk_2 bende bu sabah kaset test yaptım negatif cumaya kadar bekleyecem eğer olmazsam doktora gidecem hamile değilsem bile neden geciktim diye