Edizhr Birbebisannesi benim yumurta akı gibi akıntım oluyordu kasıklarım ağrıyordu öyle sünen bı akıntı oluyo
Cicekbahcesi12 Birbebisannesi bende yumurtlama gunumde ne akinti ne agri bisey hissetmiyorum canim ovulasyon testi ile takip ediyorum
Birbebisannesi Edizhr ay napcam ben ya üf 🥹 reglimde düzensiz yani hangi güne denk gelir yumurtlamam onuda bilmiyorum 🤷🏼♀️
Edizhr Birbebisannesi ovulasyon testi yapsana canım alıp adet bitiminden sonra başla her gün aynı saatte bir kere ama 2 saat öncesi sıvı alımını falan birakacaksin
Birbebisannesi Edizhr yapıyorum ama her ay almam gerekiyor geçen ay mesela 16. Günde görmüştüm. Reglim düzensiz olduğu için bu ay 19. Gündeyim hala yok testte bir şey
Edizhr Birbebisannesi evet o ağrı baya oluyo ya valla o zman iki güne bı ilişki yap ovulasyona da gerek kalmaz hem yumurtlama gününü de kaçırmamis olursun canım
Birbebisannesi Edizhr geçen ay öyle yaptık piki gördüm o günü ve sonraki günleride değerlendirdim çok ümitliydim ama olmadı
Edizhr Okumayageldim aralıklı oruç öneririm öğlen 12 kahvaltı akşam 18.30 son öğün paketli bakkal eşyası yok bol yürüyüş bol su yumurta havuç avakado bol bol ye ben bu şekilde hamile kaldım Dr bide glifor verdi insulini dengelesn diye
Edizhr Birbebisannesi vakti saati vardir sen yinede elinden geleni yapta 2 kizimdan sonra 5 sene sonra geldi miniğim 16+2 haftalığım işte
Birbebisannesi Edizhr ne güzel. Benim ilk olcak. Yeni evliyiz 1 yıllık. Hayırlısı olsun hakkımızda ya 💗🙏