academicmom Merhabalar, sorum başlıktaki gibi. Ben her ne kadar telefonu bebeğimden uzak tutmak istesem de pek yapamıyorum 🥺 sizler dikkat edebiliyor musunuz? Var mıdır bununla ilgili önerileriniz
Guzelanne56 academicmom bebegımı bıberonla beslıyorum yarım saat 1 saatte anca yıyor napayım mecbur elımde tel sıkılıyorum yoksa
academicmom Tinkivinkidipsi evet aslında çok daha iyi olur ama telefona da illa ki elim gidiyor 🥺 umarım zarar vermiyordur bebişlere 🥺
Balbebek012 academicmom bazen bakarım bazen bakmam ama genelde telefon aklıma bile gelmiyor bwzen telefonla konuşurum kaynanam diyor ki bebeği emzirirken telefonla konuşursan bebek gazlı olur he ablam diyip geçiyorum 😂😂
Parinas academicmom evet kullanıyordum ama telefonu uçak moduna alıyordum oyun oynuyordum hali hazırda yüklü olan videoları izliyordum falan. Bebek başlarda neyse de sonraları oynaya oynaya emiyor o emzirme bitmiyor fenalık geliyor insana 😀
Parinas academicmom ilk zamanlarda sabretsen bile bir gün değil iki gün değil zaman geçmiyor salıyor insan mecbur🤭
Ranni academicmom ilk başlarda emzirirken konuşuyordum sürekli bir şeyler anlatıyordum kızıma sonradan beni dinleyip emmeyi bırakıyor diye geçtim telefona 😅