nebakiyonkomikmi Nerden yaptırdınız nasıl tercih ettiniz fiyatları neler hadi biraz konuşalım fikir olsun bizlerede
Emine-tuncfu nebakiyonkomikmi bebeqoon dan yaptırdım 750 TL gibi birşey di pamuklu çok güzel baskısı vs
Asenurr nebakiyonkomikmi be de İnstgram yaptırdım tulum şapka alt üst takım yastık puset örtüsü 2300 tl battaniye
mommyr Nakislandbabyhome sayfasına yaptırdım nevresim takımı ve tulum setini. Nevresim takımı pamuk saten ve nakışı gerçekten çok iyiydi baskı olanler zararlı deniliyor bebekler için
Muhammederva İnstagramda https://www.instagram.com/momanddesigntr?igsh=MXZ6bTMzaXM0NXJtNw== bu siteden yaptırdım. 3.015 tl ödedik ürünler geldi çok beğendik tavsiye ederim
Beybisiiiii Kızlar ebrar isimli nakışlı fiskolu takım var elimde hiç kullanılmadı isim değişikliğinden dolayı satıyorum ilgilenen olursa uygun fiyata vereceğim
anneoluyorumm13 nebakiyonkomikmi ben amazondan gezenbebe markasının 11li koala takımını aldım 700 tl ye indirimden. Çarşıda hep 2bin üstüydü. Penyesine bayıldım kaliteli öneririm