Frezya 35+6 dayım hastane çantamı hazırlıyorum bugünlerde. Doğum şeklimi henüz bilmiyorum tecrübeli olanlardan ricam iki doğum şeklinde de hangisinin daha rahat olduğunu açıklar mısınız? Pijama takımı mı gecelik takımı mı hangisi rahat giyiliyor
marven Frezya sezaryende gecelik tabi ya da lastiksiz lohusa takimi ama soyle bi durum var ben gecelik gibi elbise tarzi seylerle asla rahat edemem siyriliveriyo etek kismi o yüzden sanirim mecbur kalmazsam tercih etmem
Hulyarsln Frezya gecelik ilk gün için daha rahat çünkü dikiş bakmaya pansuman a geliyorlar alttan açmak daha kolay oluyor.
Handey Frezya ben sezeryanla doğum yaptım pijama kullandım.zaten ilk bikaç saat sadece pijama üstünüzü giydiriyorlar alttan muayenede bi problem olmuyor bence.yürümeye başlayacağın zaman pijama altını giyiyorsun.benim çok ziyaretçim oldu gecelikle asla rahat edemezdim normalde de gecelik kullanmam zaten.pijamayla rahat ettim hiçbi problem yaşamadım.tabi yüksek bel lohusa pijaması olması gerekiyor
Yalinn8 Frezya dogum yapan tum tanidiklar her kosulda gecelik diyorr, wc ye girme cikma, camasir degistirme...vs gecelik daha kullanisliymis😉
Frezya marven birde kış aylarındayız malum gecelikle üşür müyüz o açıdan da bana lastiksiz pijama takımı daha mantıklı geldi dediğiniz gibi
sudamlasi Frezya gecelik ve pijama her ikisini de almalısınız. Sezeryan da gecelik ilk aşamada çok rahat. Normal doğumda da aynı şekilde. Ben gecelik giymem nasılsa diye almamıştım zorda kaldık dışardan aldık mecbur. Birde hastane ortamı çok sıcak oluyor.
Dmlaysun Frezya ben ılk kızımda sezeryan oldum pıjama aldım bundada pıjama aldım gecelık sevmıyorum zaten alttan bakmıyolar dıkıslerıne bakıyolar pansuman yapıyorlar asagıya dogru ındırıyosun hafıf yüksek bellı olunca rahat edıyosun ben pıjamayla rahat edıyorum
Frezya marven Radeee ben 3 lohusa pijama takımı aldım ( beli lastikli değil) ama şuanda da giyiyorum birini üzerime bi şey olmadığı için 😊
marven Frezya bende bi yakalilardan aldim pamuk saten cok guzel hi kumasi var buyuyen goguslerimi de hic belli etmiyo bi penye bi tane de beyaz saten var su gecelik takiminin icindekilerden 😂 annemde gecelik almis yeter artar bile daha bi de babannem lohusaliginda giymeye takim alcam diyo 😂 ben bilmedigim icin nasi oluyo herkese tamam diyorum
Frezya marven bende önce pijamayla oturmam misafirlerin yanında çok saçma diyordum annemlere karşıydım ama artık sona yaklaştıkça giyinip süslenip oturmayı planlıyorum 😄 lohusa takımları da baya süslüymüş ayrıca😄