Mucizeem__ bebegimolacak Ooyyy var galiba Ama üstte niye yok insan ikilemde kaliyo 😃 bat bekle en iyisi
sutlukahve_ bebegimolacak yaa seni her zaman görüyorum burda kaset testler genelde doğru oluyor bir gebenin günlüğü hiç yanılttıgini görmedim ben inşallah vardır ❤️
EsilaMiracAyazEren_Moms bebegimolacak bencede yanlış predictor erken gebelik testi asıl onda çıkması lazım
Meral_63 bebegimolacak ayyy var ya inşallah vardır yrn kan vermeye bi git yine de sen yada şimdi git bari öğrenmiş olursun ona göre dikkatli davransın,🥲☺️🥲
Balinannesi_00 bebegimolacak inşallah hamilesindir😍 bende böyle bi silik çizgiyle öğrendim adetime üç gün vardı. gecikmenin üçüncü günü yine test yaptm belirgin bi şekilde çıkmıştı❤️
zuhreeakc bir gebenin günlüğünde yaptığımda benimde aşırı silik çıkmıştı yumurtlama testiyle yaptım öğrendim ben insallah var gibi duruyor hayırlısı olsun insallah 💖
kardelenimm bebegimolacak bu gebelik testi mi yumurtlama testi mi ? Eğer gebelik testi ise kesinlikle pozitif çünkü ben daha silik bir şekilde adetime 5-6 gün varken öğrendim 🌸
Rumuzsuz Bir gebenin günlüğü kaset test bende daha önce yalancı pozitif verdi. Yıkıldım. Aşılama sonrasıydı ihtimal de vermiştim. Bilginiz olsun
DuruDefne_mommy bebegimolacak canim inşallah kalbinden gönlünden geçen olur ama maalesef bir gebenin günlüğü kaset test bana daha once defalarca yalancı pozitif verdi.Hem daha catlamanın 10.gunu biraz daha bekle awox bulabilirsen onunla yap
Kubra1634 Malesef ovülasyon testlerine çok güveniyorum fakat gebelik testleri yanlış sonuç veriyor. Banada yalancı pozitif verdi çok ağlamıştım
Sizdenbirii1 elifbsraaa1 canım şen Predictor yapmışsın benim attıklarıma da bakar mısın allasen kör olduk srtık 😀
elifbsraaa1 Sizdenbirii1 eğer ilk dakikalarda çıktıysa var gibi ama 5 dakikadan sonra çıktıysa kurulma çizgisidir canım :)