Gfbbb 22 haftalık hamileğim 6 haftalıktan beri bitmek bilmeyen bulantılar ve kusmalarım var bu yüzden kac defa hastanede yattım ne yersem çıkarıyorum 5 kilo verdim almak yerine:( benim gibi aynı durum da olan varmı ?zofran ilacını kullanıyorum ama nafile geçmiyor😢çok yoruldum artık
Seymasel68 Gfbbb ben varım dabh bulntısı olduruyo benı baskada olmuyo ama sabah yetıyo 18 haftalık olcazz gecmk bılmedı ıns duzelırız
Gamze88 Gfbbb kıyamam ya cok uzun olmuş 😞allah yardımcın olsun cnm ,ben atlattım cok şükür inşh senin de geçer en kısa zamanda ❤️
araskubra az kalmis cok yakinda gecer kisiye gorede degisiyor ama bende cok cektim mutfaga giremedim camasir yikayamadim kokulardan nefret ettim bulantim gecti artik ama o zaman klandgi. tum deterjanlar degisti ogunleri yasar gibi oluyordum cunku zor ama geciyo :)
Gfbbb araskubra benim yardım edicek kimsem yok canım yurt dılındayım 4.5 yaşında bi oğlum var mecbur herşey bana bakıyor😔
Mehtapsato 33+3 hala gecmedi yemek yapamiyorum mutfaga giremiyorum dolaplari makineleri acamiyorum hemen bulanti istifar bende 5 kilo vermistim simdi aliyorum ama hic birseyi kendim yapmiyorum ondan aliyorum sanirim
Gfbbb Gamze88 inşallah gecer canım ilk gebeliğimde doğurduğum güne kdr sürmüştü bu seferde aynısı olacak gibi😢
Figennn Gfbbb Aynen canim az kaldi ama artik😊 Nerdesin yurtdisinda, bnde yurtdisindayim Danimarkada. Kac haftaliksiniz