Maiyaig Leyla210 ya bakmıştım da bunlar bişey ifade etmiyor diyolar, araştırdım da gerçekten kendi değerime yakın hiç bişey bulamadım 😅
Leyla210 Edizhr bende yaptırmıycaktım doktor ısrar etti mecbur kaldım 3 lü, 4 lü yaptırmiycam rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Leyla210 Edizhr en güzeli o zaten. Bu testler çok yanıltıyor sonucu alana kadar kötü hissettim birsey çıkarsa naparım diye yaptırmamak en iyisi.
Leyla210 Maiyaig yok canım bunlar sadece değerler sonuçların rapor olarak doktoruna gidiyor. Free beta 50 altında olunca erkek üstü olunca kız diyorlar onun için sordum 🤭
Maiyaig Edizhr güzel dediyse ne güzel valla benimki suratsızın tekiydi nolur nolmaz kan verdim ama ense 2.1 çıktı riskli değil yazıyor internette
Maiyaig Leyla210 yaaaaaaa ağlarıım kız ben haftalardır kız hissediyorum ya kendimi de birazcık kaptırdım sanırım 😅 eşimle inatlaştım o kadar 😅
Leyla210 Maiyaig 😂😂 ayy bende bilemiyorum öyle diyorlar canım rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin 🤍
Sngl-Dnz 16+6 yız sırt ağrısı ve uyumama hariç iyiyiz çok şükür haftaya randevum var bakalım cinsiyeti öğreniriz diye düşünüyorum 🙏😊
Esseraa22 @Edizhr özele gidiyorum zaten söylemiyor bı turlu tahmindede bulunmuyor göstermiyor evet kapalı bacakalri bende görüyorum ama nedense hicbirsey soylemiyor
Esseraa22 @Leyla210 bence onun doğruluk payı yok bende burda birkaç yerde görünce arkadaşım oğlu var hemen baktık ikili testine 70 çıkmış onun erkek
Nazo2401 Senayunal ayyy bende 15+4 teyim inşallah benimde bir kızım olur çok istiyorum bir oğlum var ☺️
Senayunal Nazo2401 yaa hadi inşallah Rabbim gönlünüze göre versin benimde 6 yaşında bir oğlum var Rabbim bizlere bağışlasın çocuklarımızı 🤲🏻