Ask45 m_mervee yaptım kuzum keşke gece yapsaydım belki çıkardı ama en ufak değerle yükseliyormuş cıkmaz daha bence
bebegimolacak imcakir seni çok net hatırlıyorum ve bana hep dua ediyosun allah razı olsun🙏🏻 ikiz miii🥹 sağlıkla kucağına al inşallahh♥️
imcakir bebegimolacak evet ikisi de kız🥲 evet hep aklımdasın 🙏🏻 inşallah sende sağlıkla güzel haberler alırsın🌸🤲🏻
bebegimolacak imcakir oyy Rabbim dünyada cenneti yaşatacak sana🥹 kuzum nasıl ikiz oldu yumurta çatlatma falan mı yapmıştın
Eda42_ imcakir Ayy maasallah 14 haftalık oldu mu ikizler cinsiyet ne öğrendin mi hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
imcakir Eda42_ evet büyüdüler çok şükür ya 🤭 gerçi içim anca muayene den muayeneye rahat ediyor 😅 evet belli oldu kız ikisi de 🥰💕
Eda42_ imcakir Maaşallah gözün aydın olsun rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsunlar amin amin 🤲🏻🥰🤰🏻🤱🏻🤱🏻🤲🏻🤲🏻
imcakir bebegimolacak valla bizde anlamadık kuzum nasip herhalde🥲 bize doktorum kürtaj sonrası en az iki regl gör demişti. Ben 1 gördüm eşim sonra beklemek istemedi bi katakülliye geldik😂korktu olmaz diye felan Sonra o ay olmadı hatta dedim hani hemen oluyor diyorlardı felan aslında hemen kalmak istememiştim doktor öyle dedi diye ama sonra da moralim bozuldu olmayacak mı diye belki de o ay yumurtlamadım hiç bilmiyorum sonraki ay iki kez yumurtladım belki de🤲🏻 Allahın hikmeti.. ben ailede yok diye biliyordum ama benim tarafımda çok uzaklarda varmış artık genetik mi nasip mi Allah bilir ama mucize olduğu kesin 🥹 1 gitti 2 geldi gözüyle bakıyorum hep zaten 🙏🏻 darısı inşallah hayırlısıyla sağlıkla sana 💕
SevvaallEr Kızlar merhaba, yumurtlama 3 nisandı önceki gün sonraki günler degerlendırlırdı yumutlama gunude bugun hafıf kahvemsi bir leke vardı cok acık ama yerleşme bu kadar cabuk olabılıyormu adetıme daha 10 gun var