bebegimolacak Yoruldum kızlar, lütfen stres yapma yazmayın🙏🏻 bugün 10. Gün malesef prodocdor negstif.. yine olmadı bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Gzde_defne bebegimolacak benim 4 yıl oldu bir düşüğüm var gecen ay tedaviye başlamaya karar verdik sizde başlayın.devlette aşılama yaptıracagız baya uzun zaman alıyor zaman kaybetmeyin sizde daha fazla yaş da varsa beklemeyin
Yenibirannee bebegimolacak eğer sağlıksal sorununuz yoksa tüp bebek en etkilisi ama kafaya takınca da olmuyor kaç tane arkadaşım kendine bir uğraş buldular kurs, taşınma gibi o koşturmada hamile kaldılar. elbette ne yaşadınızı bir siz bilirsiniz maddi durumunuz elverişliyse vakit kaybetmeyin o halde 🌸 🫂
bebegimolacak Leylabngll evet 2 kere malesef olmadı.. hiçbir sorun da yok yani neden diye soruyor insan
Sizdenbirii1 Ahhhh kuşummmm biliyorum ve anlıyorum seni eğer stres tapmadan olmuyp yapamıyorum diyorsan maddi durumunda iyiyse hiç zaman kaybetmeden tüp bebek yaptır aşkım 🥰
Gzde_defne bebegimolacak tüp bebeğe geçin tüp bebekte tutma şansı kat kat daha yüksek.Rabbim nasip etsin sağlıkla inşallah
bebegimolacak Yvhbb kuzum keşke ama 27snde çatlama oldu ilişki de oldu ama yok olmamış.. olsa çıkmaz mıydı
Leylabngll bebegimolacak bebeğim hıc artık canını skma strese girme bı git bakalım tüp bebek merkeziyle bı görüş bakalım ne dıyecek
alya_nurrr bebegimolacak Ovulasyon testi kullandınız mı ona göre beraberlik ve bir tame vajinaş jel vardı onu kullandım öncesinden folik asit desteği birde kadının hormonları düzene girsin diye hayt tohumunu demleyip içiyordum ben eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiriyorduk bide keçiboynuzu özünü sabah akşam içiriyordum düzenli sağlıklı beslenme avokado balık muz ceviz sağlıklı beslenme mutlaka şükür aylarca denedik ilkin olmuyordu ama bunları yapınca 2. Ayda gebelik oldu şükür
cglgkdnz bebegimolacak söylemesi kolay yaşaması zor biliyorum rabbim hiçbir kadını böyle bir şeyle sınamasın ama inanın her nasip vaktine esirdir 🥹 bazen çok istediğimiz bi şey ısrarla olmaz ama tam unuttuğumuz anda dibimizde bitiverir yani demek istediğim kolay değil biliyorum ama olabildiğince çocuk düşüncesini kafanızdan atın imkanları bilmiyorum tabi ama gezin tozun kendinize vakit ayırın şimdi yaz geliyor yapabilirseniz tatil yapın beklentiye girmemeye çalışın çünkü beklentiye girmek de insanı çok yıpratıyor 🥲 güzel dileklerim sizinle inşallah en kısa sürede annelik nasip olur 🌸
Sizdenbirii1 bebegimolacak yaptır canım bence hiç vakit kaybetme herşeyi denedim olmadı diyorsan yaptır yorma daha fazla kendini nerde yaptırmayı düşünüyorsun araştırdın mı hiç
Yvhbb bebegimolacak canım ben ilk gebeliğimde 3 gün kala öğrendim adete 7 değerle emin ol evde gebelik testi yapsaydım negatif çıkardı
tugcebaby1 10 11 günü test yapmıştım negatifti reglım 4 gün gecikti test yaptım vardı direk yok demeyin bekleyın
mavideniz9696 bebegimolacak rahim filmi cektirmeyi denediniz mi hiç? Belki tüpleriniz tıkalıdır rahim filminde bir ilaç kullanıyorlar tüpleri açmak için. Tüpler açıldıktan sonra ilk dört ay hamile kalmak çok kolay oluyormuş çok fazla hamile kalan duydum belki bir de onu denersiniz
m_mervee bebegimolacak canım stres yapma desekte ister istemez yapacaksan..böyle çabalayarak her ay beklentiye girerek uğraşmayı bıraksan normal akışında beraberliğine devam etsen ama hamilelik beklentisine girmeden o sırada biraz uğraşlar bulsan kurslar olur spor olur iş hayatı hobi gezme yürüyüş her şey olabilir biraz yönelimini değişsen sana da iyi gelecek..demekki hala zamanı var 🌸🌸
m_mervee bebegimolacak biraz akışına bırak sonra tüp bebek dene derim üst üste yorma kendini bu kadar 🌸