AyseElvan Dün sabah 7.30 da nişanım grldi pembemsi 10.30 da tekrar geldi öğlen 🕛 hastaneye gittik tabi benım hiç sancım olmadı 🤔 ebelerin muayenesınden sonra eve döndük çünkü hiç açıklık yok..18 saat geçti hala sancı yok sizce kaç gün daha sürer 🤗
ArslanlardanEsra AyseElvan kaç haftalıksınız? Ah ah keşke benimde artık nişanım gelse Geçen hafta Açılma hiç yoktu öylece bekliyorum 38+5😔
Figennn AyseElvan 37+5 bende artik istiyorum gelsin kizim👧🏻 Kac haftaliksin canim. Bnde hic yalanci sanci da olmuyo🤷🏻♀️
Nursen21 AyseElvan önemli olan kanala inmesi indiyse bir şekilde Doğuma hazır demekti Açılman olsun diye birşeyler yapıyormusun?
AyseElvan ArslanlardanEsra 39+0 oldum bugun 9 aydır hiç oturmadım yatmadım ama acılma 1 cm bile yok ama adet agrısı gibi agrılar var
ZeynepzdemirAkta Figennn aynı haftada ve gündeyiz benim de kanala girmemiş çünkü minik ellerini başının üstünde tutuyor. Kafasını değil de ilk ellerini çıkaracakmış gibi. Ne ağrı var ne sancı. 4 gün sonra kontrolüm var eğer hala pozisyon değiştirmemiş olursa 18 şubatta sezaryen olacağım
ZeynepzdemirAkta Figennn artık diretmiyorum illa normal olsun diye hayırlısı olsun diyorum 🙂yaklaştıkça biraz da korktum galiba 😜
Nursen21 AyseElvan bende 36+2 günlüğüm pılates topuna çıkıyorum arada bugün yürüyüşe çıkacam inşallah Havalar kötü yürüyemiyorum
ArslanlardanEsra AyseElvan benimde aynı adet ağrıları gibi ağrım oluyo hergün umutlanıyorum acabamı diye ama sonra geçiyo🤦🏽♀️
AyseElvan Nursen21 pilatesle amuda da kalksan olmuyo malesef tabi yapıya göre değişir ama ben o kadar hiperaktıf olmama ragmen açılma olmadı umarım senin hemen olur benım son 1 hafta 😅🥰
Nursen21 AyseElvan Canım aslında dediğin gibi yapı meselesi Bu hafta dr randevum var bence belli olur artık Ama bende Ev işlerine verdim kendimi bu aralar böyleyim 😅