Elif_su4 Kızlar gebelikte gogusleriniz ne zaman büyüdü, 23 haftaligim henüz hiç bir değişiklik olmadı kararma dışında, gogus büyüklüğünün süt ile alakası olmadığını biliyorum ama estetik olarak biraz büyümelerini istiyorum çok küçükler,büyür mu acabaa
Miinniik Elif_su4 benim de küçüktü goguslerim emzirme döneminde de büyüdü emzirme bitince kuculmedi oyle kaldı
Yenibirannee Elif_su4 benımde normalde 80 beden falan oyle cok buyuk degıl ama dogumdan 2 gun sonda 95 bıle nerdeyse olmuyorsu oyle süt dolmustu buyymustu ama sonra ınıyorlar ıkı bebek emzırdım suan 80 😂😂 kalıcı degıl hem kucuk olunca sarkma olmuyor
Elif_su4 Meleknur1 büyüsün de emzirirken büyüsün, ailede herkesin de kocaman yani kafam kadar ben kime çektiysen artik😅
ynzl Baharkle benim de ilk olarak direkt göğüsten belli oldu belirtilerim. Aşırı şişmişti öyle şüphelendim de test yaptım. Ama çok küçük değilken büyümesi iyi olmuyor hemen sarkıyor ben de kötü hissediyorum maalesef :(
Elif_su4 Baharkle herkesin isteği farklı ya ,biri der büyüsün biri der büyümesin😅 Allah hepimizin gönlüne göre versin, sağlıkla alın bebisinizi kucağınıza 💝
Elif_su4 ynzl ya benim göğüslerim çok küçük ama 70 bedeni bile doldurmuyor, rahatsız oluyorum, hep diyorum 100 beden olsaydı keşke 😅
babiesmommy son haftalarda büyüdü diyebilirim ama büyümesi çok da iyi değil ki büyük göğüs daha çok sarkma ihtimaliyle birlikte geliyor 🫠
ynzl Elif_su4 insan kendinde olmayanı istiyor hep yaa 😂😂 bekarlıkta reformer pilates yaparken göğüslerim küçülüp kaslanmıştı aslında düşününce çok güzeldi ama o zaman da büyüse keşke diyordum 😂😂
Leyla210 Elif_su4 4 çocuklu arkadaşım var göğüsleri hiç büyümedi bildiğin erkek gibi dümdüz. O da senin gibi kocaman memeleri olsun istiyor 🤭
Meleknur1 Elif_su4 büyür süt doldukça canınızı sıkmayın fazla büyüğü de başa bela insanın sırtı ağrıyor 😂
Nadire_gul Yenibirannee benimde 80 11+1 suan bastan beri büyüdu gögüslerim ve ucu çıktı ucu pek yoktu. Ama hala kendi sütyenlerimi giyiniyorum çift destekli idi ama biraz bıraz sıkmaya basladı
Loveis Elif_su4 canim bu bedeninle alakali bi durum. Benimki simdiden büyüdü bile daha 20 lere gelmedim. Ama emzirme dönemi bitince tekrar küçülme başlıyor. Aklina cok takilan bir durumsa esyetik islem yaptirabilirsin.