Patiseverana Kızlar 15. Haftama girmiş bulunmaktayım yarın itibari ile 😃 yarın kontrolüm var devlet hastanesinde sonrasında özelde devlette bir ümit söyler diye düşünüyorum söylemezse cuma günü özel söyler inşallah gösterir de ama sizden de bir tahmin alabilir miyimmmmmm resimler 14- 12-11. Haftadan 😃😃 
Patiseverana Meleknur1 normalde hep herkes erkek deniyordu dün eşim birden sanki kızmış gibi dedi ama bilmiyorum ben hiçbir şey hissetmiyorum 😃 his olarak mı yoksa teori falan mı 😍
Meleknur1 Patiseverana keseye göre dedim bide kafa yapısı tahmin tabiki Rabbim gönlünüze göre versin🤍
Patiseverana Meleknur1 ilk bebişimiz olacağı için sağlıkla alayım da kucağıma cinsiyet o bu diyemiyorum ama teşekkür ederim Rabbim herkesim gönlüne göre versinnnn ♥️
supermom__ 9+1 karından tahmin eder misinz 7+1 karından Meleknur1 Eymenkuzusu Elamomy hatice-c6 Sevdam74
Patiseverana Elamomy ayy 7 haftalıkken erkek demiştin sanki ama gerçekten kız mı ya hiç kız demedi kimse etrafımda annem dışında nir de dün sadece eşim 😃😃
Patiseverana Talentedmom  Bu ikisi mevcut başka elimde ultrason görüntüsü yok bir de minik zamanları var bunlarda 11 olması lazım 😇🫠