EbrarGND Kızlar çok önemli birşey sorucam anlatıcam hemen geçen ay adetimden 2 gün sonra soğan kürü yapmaya başlamıştım ve aynı anda ovulasyon testi yaptım bu ayın 3 inde adet olmam gerekiyodu ama olmadım âdetlerim çok duzensizdi zaten soğan kürünü de bu yüzden yaptım ve hamile kalmak için tabi ovulasyonla takip ediyordum bugün 30 gün oldu ovulasyon yapalı hala yumurtlama olmadı ama her ihtimale karşı adetim geciktiği için test yaptım negatif çıktı adet olamadığım için çok rahatsız oldum ve lokman hakimden adet düzensizliği için bitkisel kapsul ve macun aldım macunun üzerinde civan perçemi yazıyordu daha önce kullanan oldu mu ve faydasını gördü mü soğan kürünü yapınca adetim düzene girer sanıyordum ama hem kur yaptım hemde 3 gündür macun yiyorum ama hala adet olamadım kafayı yiyicem böyle bi durum yasayan var mı kızlar artık gerçekten psikolojim bozuldu bu arada pkoluyum ovulasyon yapmaya devam ediyim mi sizce birde macun kullanan varsa macun bittikten sonra adet mi görünüyor hemen
Mehtapsato Hemen cikmaya bilir teste bebek ben sogan suyunun bebek dusurmek icin oldugunu duymustum ama bence fazla sogan kuru kullanma
EbrarGND Mehtapsato Soğan kurunu kullandım bitti zaten o yüzden ovulasyonla takip ettim olursa yumurtlama gününe denk gelirse içmemek için
Mehtapsato Canim ilk hamileligimde kan testim hep negatif cikiyodu taki ustunden bir ay gecene kadar hemen umitsizlige kapilma istersen belki vardir bebis bi iki gun bekle kan testi yaptir bence olumsuz dusunup sitrese girme stres adeti geciktirir ztn
Mehtapsato Inslh canim rabbim gonlune gore hayirli bi evlat versin ama sunu unutma kafani cok takarsan olmuyo diye uzulursen olmaz benim 3 yolda 13 sene sonra gelicek inslh ilk baslarda cok takiyodum olmuyo diye uzuluyodum aradan zaman gecti bebegim olmayacak dedim ve o ay adet oludum dedimki rabbim sana birakiyorum olmasada yapcak bisey yok diye dusndum ve ertisi ay hamile kaldim uzulup stres yapma oluruna birak rabbimden hayirlisini iste