[silindi] Merveee1 benim doktorum 2 kez kan değerlerime baktı 26 haftalık gebeyim ve kan değerlerim düşük olmadığı için gerek görmedi sizin değerlerinize bakıp verdiyse kullanın ama bakmadan verdiyse bilmiyorum
[silindi] Burcak61 besinler her zaman daha etkilidir !!!!besinde eksiklik oluyosa ilaca başvurulur yanlış yönlendirmeyiniz lütfen
Horizon Merveee1 Bende kullanıyorum. Doktorum dene miden bulanırsa içmeyi bırak dedi. Kusmandansa ilacı içmemeni tercih ederim dedi. Doktorunla bir görüş istersen 🙏
Ceylanarc Merveee1 benimde Miğdem çok kötü oldu kullandıkça yaklaşık 1.5 aydır kullanmıyorum napıyım ne yesem geri cıkarıyodum bir sıkıntı çıkmadı hiç 38 haftalık olduk
busrasafak Merveee1 Canim kanszlik vardi bende gebelikten önce ferrum icmistim mideme acayip dokundu. Sonrasinda hamile kaldigimda doktorum ferro sanol verdi o hic dokunmadı sen anlat doktorna baska kan ilaci versin
Tugbaelmass Merveee1 kesınlıkle bende öyleydim gece uyurken için sabahta hemen kahvaltı birsey kalmıo
Huzur20 Merveee1 Ben icmiyodum 6ayimda kansızlık çıktı şuan 8 . Ayimdayim 6dan sonra içmeye başladım bence iç bende içme taraftarı değildim ama kansızlık cikiyo
Burcak61 Merveee1 bünyenizi bilemem benimde içtiğimde mide bulantım oluyor ama perinatalog Doğum sırasında her annenin kan kaybedeceğini söylüyor bu yüzden verdiğini söylüyor ilacı
Irmakdkm Merveee1 benim kanımda düşme vardı 3-4 ay önce ilacı aksatmadan içiyorum 7. Ayıma girdim dengelenmiş kanım maşallah
Morcivert061 Merveee1 ilk aklima bile gelmemisti ama ayni belirtileri icince tekrarladi o yuzden emin oldum cnm
Haticeebasyoll Merveee1 bana da doktorum sabah ac karına ic dedi midem cok bulaniyor dedim tok karına yut o zaman dedi ama siz gine de söyleyin