Ardennnnn nezzzi çıkar tatlım çıkar hiç merak etme sonra öyle bı çıkar ki 🤣🤣🤣 ilk gebeligimde 30.haftaya kadar hiç biseyim yoktu otobüslerde yer bile vermiyorlardı düşün 😥😂 sonra tam çıktı şimdi ikinci gebeliğim 22.haftamdatim 30 haftaliktan halliceyim😂😂
plajterligi nezzzi ilk hamileliğimde 9.ayımda bile karnım 6 aylık gibi duruyordu şimdi daha hamile olduğumu öğrendiğimde 3.aydan başlamış gibiydim, şu an 22 haftalığım ama dik durunca ayaklarımı göremiyorum 😂😂
sehnazz000 nezzzi 6.-7.aydan sonra çıkıyor boşver çıkmasın daha iyi 😂ilkinde 6 aylıkken çıkmaya başlamıştı bunda 2 aylıkken çok perişanım 🙄😁
Minelsu0606 nezzzi bende öyle yım benle hamile olanların hepsinin karnı baya çıkmış kilodan gözükmüyordur ilaa vardır
35Hatice Ben de 17 haftalığım yemeği fazla kaçırmışım göbeği var bende de sadece. Bi de 3 kilo aldım onun verdiği göbek yağlanması o kadar. Ben minyon olduğum için çok büyümese de olur diye düşünüyorum 😬
aydilss nezzzi Bende 16. Haftadayım aynı sizin gibi yakınıp duruyordum yani bu bebek nerde diye anca son bir haftadır kendini belli biraz etmeye başladı. Biraz beklemek gerekiyor galiba ama biz sabırsızız🫠😅