FatmaArsyrkl sdmnvbzkrt ay sakın modunu düşürme ara ara banada geliyorlar ama ben allaha emanet ettim bebişimi rabbim onuda benide koruyacak inanıyorum sende sana iyi gelen seni rahatlatacak şeyleri düşün yada onunla uğraş allahın izniyle sağ salim kucaklarımıza alalım
sdmnvbzkrt FatmaArsyrkl haklısın öyle yapicam bı yarın olsun doktora gidim rahatlim biraz inş güzel şeyler duyım 🙏 hepimiz için güzel ilerlesin surecimiZ 🤗
sdmnvbzkrt FatmaArsyrkl gittim cnm şükür herşey yolunda kalp atışı dinledik 🤗 sağlıkla ilerlesin inş herşey
FatmaArsyrkl sdmnvbzkrt çok iyi maşallah rabbim kolay geçirsin sağ salim kucağımıza alalım evladımızı 😍🤲🏻
sdmnvbzkrt FatmaArsyrkl amin cnm inş 🤗 3 haftasonra çağırdı bide bazı kan testleri istedi, senin ne zaman sonraki randevun?
FatmaArsyrkl sdmnvbzkrt aynen benide 3 hafta sonra çağırdı gelişimine bakıcaklar artık rutün kontrol ☺️
Buse4161 Makine eski olduğu için sesi yokmuş kalp atışını dinleyemedik ama kalp atışını açılıp kapanan şey bebeğin kalp atışı diye bize gösterdi doktor. Gayet sağlıklıymış çocuğum maşallah 🥰
Buse4161 12 mayısa başka hastaneye randevu aldım o gün hayırlısı ile 10 haftalık olacağız. o kalp atışını dinlemem lazım düzgün bir ultrason fotosu lazım bana eski cihazda hiç bişi belli olmuyordu 🤣
annesininincitanesi Buse4161 Benim 3 Kasım görünüyor ama o kadar kalacağını sanmıyorum Ekim’in son haftası gelir gibi 🥹🧿 13+0ız FETAL DNA yaptırdık kızçemiz oluyor 💓🌸 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💝🫶🏻
Buse4161 annesininincitanesi belli olmaz canım 40 haftayı geçenler oluyor doğuramıyorumm diye post açanlar oluyor 🤣 sağlıkla zamanında gelsin kızın inşallah 🥰
annesininincitanesi Buse4161 Hahah doğru valla Amin kuzum hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım 🧿🌸💓
Esra_57 Buse4161 kaldı 4 hafta bir oğlum var hayırlısıyla bir de kızım olsa ne de güzel olurdu ama erkek hissediyorum sanırım Bir de konudan bağımsız üşüyor musun ben çok üşüyorum ya