Rabiaunl Regli sonrası 3 yada 4 gün falan korunmasız ilişki oldu ve gün aşırı şeklinde yaptık 2.gebelik planlıyorum olma ihitmali varmı yada olanlar varmı böyle 1 hafta oldu kaç hafta sonra belli olur 1 hamileliğimi unutmuşum oğlum 5 yaşında😂
Su123 Rabiaunl yeni adet döneminden çıkmışsınız en son adet tarihini not alın bir dahaki ay ona göre test yaparsınız ben öyle yapmıştım
Nisaacarr Rabiaunl ben 1 ay 10 gün sonra öğrenmiştim galiba test yaptım çıkmadı 1 hafta daha gecikti adetim tekrar yaptım çift çizgi 1 hafta önce çıkmamıştı şimdi nasıl çıktı diye 2 kez yapmıştım🙂
zaman0686 Rabiaunl kafanıza takmayın kendinizi rahat bırakın olur mutlaka benim kızımda 6 yaşında şimdi ikinci çocuğuma hamileyim yumurtlama döneminde olmuştu 2 ay sonra ben beklemiyordum biraz daha geç olur diye düşündüm ama nasip Allah isteyen herkese versin 🙏
Papatyakiz 5 gün reglim geçti bugun test yaptım 2. Çizgi silik bir şekilde gözüküyor hamilelik var mı sizce kızlar ? 🌸
Papatyakiz Ozge0635 2.yaptigim teste birşey çıkmadı ama dediğim gibi ilk teste 2. Çizgi silik şekilde çıktı kararsız kaldım hamilemiyim değil miyim diye 😣