zynpknt Filtekahvee bebek çantası derken neyden bahsettiğinizi anlayamadım pusetle ikisi çok farklı şeyler olarak canlandı gözümde☺️
RabiaK27 Filtekahvee bebek arabasına takılan Pusetlerdense kullanman mantıklı bebek arabasına takılmayandansa bebek çantası daha mantıklı Senin için
1Busraaa Filtekahvee ne demek istediğini anladım bence şuan günümüzde olan Puset yani Puset tercih etmelisin
monica50 Filtekahvee ben de travel sistem bebek arabası aldım pusetli, yer kaplayacak dediğin gibi ama araba için mesela oto koltuk almam gerekecek puseti oto koltuk yerine de kullanabiliyoruz bir süre sonra arabada bırakacağım evde yer kaplamayacak
zynpknt Filtekahvee nen travel sistem aldım ama her tarafı kapalı port bebeli almadım puset var bide oturma ünitesi var bu komple yatan her tarafı kapalı port bebeler kullanışsız oluyo çocuk büyüdükçe sığmıyor bide genelde o varken arabanın iskeleti kapanmıyor çok yer kaplıyor ben prego venüs aldım isterseniz bakın puset ayrı da kullanılıyor oturma ünitesi varken de kapanıyo port bebe gibi çocuğun ayaklarını engelliycek bişeyi de yok ☺️
cerengeredeli Filtekahvee kendi başına oturabileceği zamana kadar kullanılabilir bence oto koltugu ilk aylarda kullanamazsin. Destekli oturana kadar puset kullanmayı düşünüyorum ben
Yogurtlupilav Filtekahvee puset dediğiniz şey bebeğin sürekli yatar pozisyonda durduğu ürünse o değil. Ana kucağı diyoruz biz, arabasına takılıyor, bebek nispeten daha dik duruyor. Çok daha kullanışlı bence. Bebek çantası nedir hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️