Zge12 keyfimin-kahyasi-misin canım Rabbim evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah sanada kolay bi doğum nasip olsun hemen toparlanırsın İnşallah 🤲🏻❤️
Selin3434 keyfimin-kahyasi-misin sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini bi avazda kurtul Ayetel kurside okudum doğumun kolay ve güzel geçsin inşallah bebeğin de sende saglikli ol
keyfimin-kahyasi-misin Zge12 çok şükür iyiyiz biraz ağrım var benim 🥹bide hala dogumhanedeyim bagirsnlari duyunca Psikolejik sarsiyo
Zge12 keyfimin-kahyasi-misin kıyamam. Çok şükür kavuştunuz Rabbim kısa sürede toparlanmanı nasip etsin ağrıların hafiflesin bebişinide sağlıkla büyütmek nasip olsun❤️🤲🏻
Zhra42 keyfimin-kahyasi-misin Ben orda 2 defa doğurdum ebeleri çok iyiydi bu sefer de şehir de doğurayım dedim amma bakalım
keyfimin-kahyasi-misin Zhra42 İlkinde ebeler çok kötüydü bağırdılar bana sürekli bundakiler çok güzel yönlendirme yaptı kesim falan olmadı içerden dört dikisim var oda oğlum sağolsun koca kafası yapmış 🥹😂
KonuMankeni keyfimin-kahyasi-misin doğum hikayesi ne zaman geliiiirrr ? 🤩🤩 son 6 gün ben de takipteyim 🥰 rabbim hayırlı evlat etsin İnşaallah,gözün aydın canım. Seninle birlikte dünden beri biz de doğurduk 🤣 sürekli sana bakmaya girdim foruma
Meral_63 keyfimin-kahyasi-misin oyyy rabbim bizede nasıp etsin inşallah sağ Salim kucağında ya ne güzel maşallah
keyfimin-kahyasi-misin KonuMankeni Gelir ya ama hastaneden cikmasn gelirse gelir sonra biraz uzar 🤣 kız herke oyle diyo ben bı evdekiler dokuz doğurdu sizde öyle olmuşsunuz 🤣💙