keyfimin-kahyasi-misin Kizlar Kalp atışları zayıf Muhtemelen Sezeryana alicaklar Bişey demediler daha ama dua ederseniz çok sevinirim 🥹 bebeğime bişey olmadan kavuşayim🥹🥹
Ebru_ebru keyfimin-kahyasi-misin Sağlıkla kavuşun inşallah evladınıza 🥰 Dualarım sizinle birlikte güzel haberlerinizi bekliyorum 🙏☺️
cerengeredeli keyfimin-kahyasi-misin sağ salim kucağına al inşallah ☺️ göz açıp kapayıncaya kadar geçsin zaman 🥹
1Anneadayiiii keyfimin-kahyasi-misin Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 😍 güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcınız olsun inşallah çok güzel geçer doğumun 😍🥰
Sazenin Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun stres yapma inşallah bi şey olmaz, bol bol ' RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEM BİL HAYR’ duasını oku ‘ Rabbim kolaylaştır zorlaştırma, hayırla tamamla’
babymom1_ keyfimin-kahyasi-misin Rabbim seninde şuan tüm darda olan annelerin de yardımcısı olsun inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyoruz
1Busraaa keyfimin-kahyasi-misin sakın stres yapma canım bebeğini de strese sokarsın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 Bu arada kaç haftalık
Su123 keyfimin-kahyasi-misin Rabbim dağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah stres yapmayın inşallah bir şey olmaz
Vaveyla Rabbım bir ayazda ikinizde kurtarsın inşallah hayirli sağlıklı mutlu yıllarınız olur inşallah birlikte alllah yardımcınız olsun
keyfimin-kahyasi-misin Hepiniz çok sağolun 🫶🏻Henüz doğum yapmadım kalp atışlarını desteklediler serumla falan Sancimda yok kasilmam oluyor ara ara Ne olucak bilmiyorum
Beri-4835 keyfimin-kahyasi-misin Sohbetimiz yok ama postlara yorumlarına denk geliyorum. Durumun gerçekten zor. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin.
Sazenin keyfimin-kahyasi-misin kaç haftalık canım? İnşallah en güzel en sağlıklı olduğu zaman gelir minik kuş🐣
MhysaTheGreat keyfimin-kahyasi-misin Rabbim sağlıklı kolay güzel su gibi bi doğum nasip etsin size inşallah bebeği sağlıkla kucağınıza alır çabucak toparlanırsınız hastane ortamında stres olunca doğumu da durdurabiliyormuş beden acaba öyle bir şey mi oldu bol bol nefes egzersizi yapın kendinize sakin kalmayı telkin etmeye çalışın bir de eğer çok sıkıntı yoksa bebeğin hareketlerinde falan sabit yatmak yerine hareket etmeye çalışın bence
keyfimin-kahyasi-misin MhysaTheGreat stres yapmadım inan ama Korkuyorum zaten Belki onun etkisi dicem ama Önceden var komrum Sabah 50 ve üstü sancılarım vardı sürekli hiç inmeyen haraket azligiyla geldim özellikle Zaten Kalp atoslari mesela 120 ya onda kaliyodu hiç yukselme yok bı kaç iniyordu hala öyle serum falan Veriyolar duzeliyo etkisi geçince yine ayni