Tuba123456___ lnbahar bnde tam tersi her işlemi özelde yaparım. Ama doğum çok onmlı oyuzden devlet ten başka güvenemiyorum.evet devlette prosedür çok ama İzmir şehit hastanesinden çok memnunum herşey yolunda giderse ödemişte doğum yapcam erken dogum riskim var serklaj oldum şehir hastanesinde doğumuda orda yapabılırım.
lnbahar Tuba123456___ tabiki herkesin düşüncesi farklı saygı duyarım, nasıl içiniz rahat edecekse öyle yapın❣️
bbbeebek35 lnbahar merhaba çınarlıda hangi doktora gidiyosunuz acaba ? Ayrıca memnun kaldıgınız doktorlar kımlerdir izmirdeyi ve henüz doktor bulamadım
lnbahar bbbeebek35 ben şuan izmirde değilim henüz hiçbir doktora gitmedim kızımı egepolde doğurdum şimdi ikimci için nasipse hazirandan sonra geleceğim
Gulsenbck lnbahar karataş hastanesi 88 bin Şirinyer de mabi deniz hastanesi normal doğum 15 bin sezeryan doğum 30-35 arası şuan ben mavi denizde takipliyim çok memnunum
Gulsenbck lnbahar 2 yıl önce 11 di prada doğum yapmıştım ama şimdi doktor muayene etmeden ücret bilgisi yapılmıyomuş
lnbahar Gulsenbck evet ben de baya araştırdım hiç bilen yok resmen orası annemlerin evine çok yakın o anlamda da güzel olurdu ama doktorlar nasıldır hiçbir fikrim yok
Gulsenbck lnbahar ege yaşam değil zaten mavi deniz deki doktorun ismi o . Ege yaşamda merve durmuş da doğum yaptım oda ayrıldı karataşta şuan ama oranın da doğum fiyatları çok yüksek ben şuan mavi deniz cüneyt beye takipliyim çok memnunum normal doğum 15000 tl mavi deniz de olucak benim ki 2. Ci olduğu için sezeryan ata sağlıkla anlaşmalıymış orada olucak nasipse 6 haftadan beri takipliyim şuan 19 haftalık çok memnunum
lnbahar Gulsenbck yaa kusura bakmayın yanlış okumuşum tamamdır Cüneyt beye bakayım o zaman ya çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🩵
Gulbahcesi_ Kikiriki evet demet hocayıda tanıyorum amelıyatıma girmişti cok güler yüzlü ilgili hastane bence cok bilinmiyor o yüzden
oozgee28 lnbahar Benim de egepolde olucak doğumum şu an için 34 bin dediler hastane ücretine benim doktorum dışardan ayrıca ona vericez bir de. 24 saat konaklama, 60-70 poz fotoğraf, kapı süsü dahil ücrete dahil olanlarda da.
lnbahar oozgee28 doktorunuz kim acaba çok makul fiyatı diğer duyduklarıma göre☺️ sağlıkla kucağınıza alın inşallah
oozgee28 lnbahar lnbahar amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🥰🙏🏻 Doktora 40 bin hastaneye 34 bin vericez söylediğim hastane ücretiydi sadece