Marsmelow Doktorum haftaya kontrole gel dedi hiç randevu oluşturmadım. 10 gün süre içinde gitmiş olucam. Sistemden randevu almalı mıyım sizce? Normalde almadan kontrole gittiğim başka hastaneler oldu ama şimdi kafam karıştı.
Oykulum-61 Marsmelow almanızı tavsiye ederim bende bu hafta kontrole gideceğim arayıp randevu oluşturdum sonuçta hasta bakılıyor yoğunluk olur sıra gelmez
Bussbety Marsmelow gittiğiniz hastanede nasıl oluyor bilmiyorm ama ben kontrol olarak gittiğimde ayrıca kontrol kağıdı veriliyor ordan takip ediliyorum
Marsmelow Oykulum-61 sistemde randevusu da var açık olarak. İlk 10 gün içindeki kontrolde özel muayene gibi randevu alınır mı acaba. İkilemde kaldım.
Marsmelow Meleknur1 bende daha önce doğrudan gidiyordum ama acaba dedim. Doktor şu gün gel dedi ama bir kağıt vermedi
Marsmelow Bussbety ilk gebelik muayeneme gitmiştim şu gün kontrole gel dedi kağıt verilmedi ama bizde bilemedik sormadık sekretere.
Sunss 2Princess1Mom 10 gün içinde kaç kere gidilebilir peki 2. Kez mi sadece bilginiz var mı acaba beni kontrol süresi içinde iki kere çağırdı mesela 2. Si ücretli mi olur
2Princess1Mom Sunss 1 kontrol hakkınız var diye biliyorum. Yanlış bilgi vermeyeyim hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz. 😊