Ecemesen Ugurlu32 38+2 daha çatı muayenesi olmadım ama bebiş baş geliş normal olcak heralde beklemedeyim bakalım ne zaman gelmek isterse prensesim🥹
Sumbgdy MelekkYeliz aa neden bu haftada başlatıyor acaba, benim doktorum 41e kadar gelmezse başlatacağız dedi de
MelekkYeliz Sumbgdy plesenta yaşlanması çok erkenden başlamıştı o yüzden 38den fazla bekleyemeyiz demişti doktorum bu yüzden de 38. Haftada başlatacak 🥹
Sumbgdy Aysgullllll günlerimiz aynı sizinle, bizimki de kanalda değildi en son doktor membran sıyırma yaptı geçen hafta süreci biraz hızlandırmak için. Kanala girince nasıl anlatacağız acaba tıkır tıkır bişeyler yapıyor içerde ama karnım da hiç düşmedi 😂
Aysgullllll Sumbgdy sabah benimde çatı muayenem var doktor tetikleyebilir dedi inşallah sağlıkla doğruruz ☺️ çok stresli bekleyiş
Ilosumm Kızlar 37 haftadayim bebeğin başı çok aşağıda dedi doktorum. Doğum yakın mıdır acaba? Doktoru böyle diyen var mı?
Elifimsib Ugurlu32 33 hafta olduk bugün aslında mayısta gelmesi lazımdı ama bizim bebiş aceleci çıktı suyunu getirdiği için 34te doğum olacak son bir haftamız kaldı
dygcansu Bende bugün 37+1 oldum 🩷🙏🏻 haftaya çatı muayenem var ona göre doktor normal yada sezeryan doğum planlamasi yapicak. Ben normal istiyorum bakalım 🙏🏻 bebek baş aşağı ama kanala girdimi bilemiyorum. Biraz bekler inşallah da boğa burcu olur 😂
Dilamser Ugurlu32 37+2 berbat geçiyor uyumak yürümek eziyet gibi geçiyor hiç kyvvetim yok çok çabuk yoruluyorum bir hafta sonra doğurmak istiyorum 40 karı girmek istemiyorum.
prensesimveannesi cennet_elmas yaa öylemi biz 15 nisanda kavuşacağız inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza