Senanur07 Kızlar sorum belki komik gelecek ama normalde de göğüslerim çok küçüktü zaten şuan 36. Haftaya gireceğim herkes hamilelikte büyüdüğünü süt dolduğunu falan söylüyor benimkiler hiç büymedi açıkçası acaba süt gelmeyecek mi emzirmeye engel mi
saglikciaanne Senanur07 canım hamilelik süt dolmuyor zaten doğum yapıp bebe memeyi uyardığında süt dolmaya başlıyor benim göğüs ucum bile yoktu 75 sütyen bedenimdi şuan 85 kullanıyorum Hala büyük değil ama 2.5 yıl emdi oğlum bir ay önce bıraktı memeyi
Grendaaii Senanur07 valla bu dertten bende yanıyorum ya 😅 ailede tek memesi küçük olan benim 20 haftalık gebeyim dert başladı şimdiden kdkdkdkd
bhtrolcay Senanur07 Bende de aynı sizin gibi korku vardı aşırı küçük olduğundan hep emziremicekmiyim diye düşünürdüm ama hiç alakasj yokmuş ilk oğlumu 2 sene emzirdim şimdide ikinci oğlumu emziriyorm hatta derlerki küçük göğüsteki süt daha yağlı olur diye
zynpknt Senanur07 önemli olan içindeki bizim bi tanıdık 75 beden göğsü vardı kadının ama çocuğu her ay 1 buçuk kilo alıyodu😂 sütün yaraması önemli olan🥰
[silindi] Ay canım hiç alakası yok göğsü kafa kadar Tanıdıklarım 4 ay zor emzirdi benimse cok kücük gercekten mandalin daha büyük ama 1.5 yaşa kadar emzirdim daha emerdi de hamileydim kestim ay küçük ay yumusak deme emzir
Berenreyhan Göğüs ucu önemli diye biliyorum eğer göğüs ucu var ise rahat tuttukları için emiyo bebekler emdikçe de uyarılıp süt geliyor zaten
[silindi] Grendaaii bence boşver in Banada diyorlar Dı tersliyordum hepsi max 5 ay emzirmiş kişiler oda mama ile bana laf ettiklerinde tersliyordum baya🫣🤣 benim bebişim cok kiloluydu hatta🤣 sadece anne sütü bişi oldu mu ordan kızdıyordum bu arada yanlış anlaşılmasın mama da verilebilir ama insanların tavırları hoş değil
[silindi] bhtrolcay doğru bence benim bebiş cok tontondu ve hep kusardı doktor süütün yaglıdır dedi en son sagdıgımda hep sarıydı
Grendaaii [silindi] yaa bişey sorcam bu meme ucu meme ucu diyorlar ya benim normalde düz neme ucum öyle boncuk gibi yok ama uyarınca çıkıntı oluyor. O da meme ucundan sayılıyor mu 😅 kusura bakma ya bodozlama sordum valla
MervEslinArden Senanur07 Kocaman memem vardı gene ememedi meme ucum yoktu tutmakta çok zorlandı yara oldu falan derken 3 ay zor emdi
gizzzy35 Senanur07 Zor oluyor ama benim çok küçük yani mandalin kadar ben ilk oğlumda çok zorlandım özellikle tek göğsüm daha küçük onunla zor emzirdim açıkçası