Maiyaig Sahirenur çitf yumurta ise kese göründüğü zaman anlaşılır ama tek yumurtaysa ben 9. Haftada bi şokla öğrenmiştim 😅
gzm_42 Sahirenur 8 haftalıkken öğrenmiştim tek yumurta ikizlerimi şuan yanımdalar yeni uyuttum elhamdülillah 🥰
merveasd 5.haftada adetim geçti diye doktora gittim test pozitifi çıkınca. doktor direk çift yumurta iki kese gördü
Sahirenur Maiyaig yaaa bende şüpheleniyordum hem ailede var hem de beta ilk öğrendiğimde çok yüksekti diye 6+3 de gittim doktora tek görünüyor dedi acaba dedim sonra çıkma ihtimali var mı 😂
Sahirenur SenaAtis bende çarşamba günü gideceğim kalp atışı için 7+3 olacak o gün inşallah varsa çıkar ozaman öyle değil mi
Maiyaig Sahirenur bizim hiç aile olmamasına rağmen tek yumurta çıkmıştı şok olmuştuk, tekse ve varsa ilerleyen haftalarda çıkar canım, sağlıklı olsunda en önemlisi o
Leyla210 Sahirenur ben kendim çift yumurta ikiziyim, gebeliğimi yüksek beta ile öğrendim herkes kesin ikiz dedi. 16 haftalık oluyoruz tek bebek 🤭
Papatyaaam1 Leyla210 bende ogrendıgım zaman 392 ydı 2 gün sonra 900 3 gün sonra 4016 ydı ama ıkızmı degılmı bılmıyorum