Ipek321 Ranni benim de canım tatlı istemiyo eşim en sevdiğim çikolatayı almış ama ben onu şalgam almaya gönderdim dediğim gibi hamile olduğumu bilmiyorken de 1 haftadır aşırı düştüm üstüne acının nereye kadar böyle olacak acaba
Ipek321 zynpknt süpermiş kahvaltıda yemeniz hele valla bu hamilelik insana neler yaptırıyor 😅 midemde ve tuvalette bir sorun yaşamıyorum valla ölçülü bir şekilde ben acıya tuşuya devam o zaman 🤭🤭
zynpknt Ipek321 devam devam zaten 30 dan sonra turşuyu yasaklıyolar ödem olmasın diye😂 yiyebiliyorken afiyet olsun🥰
Ipek321 Ranni ayy öncelik tabi ki sağlıklı olması ♥️ ama kız hissediyorum kızımda da böyle oldum oğlumda asla ekşi yemedim hep tatlı yedim test yapıp öğrendik o andan beri ben kiz eşim erkek diyor bakalım belki ters köşe olurum kızımda olduğu gibiyim ama dediğin gibi erkek olur aşırı heyecanlıyım 🥹
Ranni Ipek321 ayy öncelikle sağlıklı olsun inşallah. Bende kızımda hep tatlı yedim bunda hep acı ekşi tuzlu baharatlı karmaşık bu 😅 bakalım inşallah belli olunca bana da haber edersin 💖
Ipek321 zynpknt haklısın son aylarda hersey kısıtlanıyor hem kilo alımı hem ödem hem bebek için o yüzden hazır mide bulantısı da başlamamışken yiyelim 🥰
Ipek321 Ranni vallahi burda duyduklarım tezlerimi çürütüyor tabi ki herkes farklı ama bazen de o klasik söz gibi olmuyor ye tatlıyı doğur atlıyı ye eksiği doğur Ayşeyi çocuğu tam tersini söylüyor aşırı meraklıyım aşırı 🥰🥰 tabi ki yazarım haberleşelim mutlaka ve güzel haberler alalım ♥️🥹
Esseraa22 @Ipek321 bende ayniyim sabah aç karnına ağzım sulanıyor deli gibi günlük iki bardak şalgam içiyorum salgamı severim ama bu kadar icmezdim ağzım sulanıyor sürekli hatta Dr sorcaktim unuttum netten araştırdım zararı yok diyor tabi fazlası zarar bazen iki bazen bir bazen ara vermeye calsiiyorum ama gittiğimde Dr soracagim fazlada içmeyi herşeyin fazlası zarar
Ipek321 Esseraa22 haklısınız gerçekten herseyin fazlası zarar ama insanın içi çok istiyor garip bir his gerçekten
Ozgekiz Ipek321 🤭 sizi çok iyi anlıyorum ve eşime tek ben değilim, acı aseren hamiş arkadaşlarım var heheyt diyordum bu sabah 😄 misafir geliyor, elli kere tembihledi yemekler acı olmasın diye hahahaha 😄
Ipek321 Ozgekiz ayyy ne güzel valla birbirimizi anlıyoruz şuan 🤭 ben yemeğin içinde biber turşusu koyup koyup yiyorum yazarken yine canım çekti valla ♥️🥹
Ozgekiz Ipek321 🥹🥹 ben de çorbada her lokmama gelsin diye atıyorum biberleri içine hop.diye 😄 aiyyy, yarın sabah acılı bir çorba ile kahvaltı yapalım 🥹🥹🤲🏻
Ipek321 Ozgekiz bende kahvaltı sıfır canım valla yapamıyorum midem istemiyor ama akşam yemekte dediğin gibi hop hop atıyorum ağzıma eşim şoklarda valla 😅😅 nereye kadar devam edecek acaba bu acı isteğim 🌸