Arife günü nişanim geldi ben 1 ay daha beklerim dedim umursamadim bayramin 2 günü hafif sancılarım vardı ama yine umursamadım eşim hadi bı baktiralim dedi aman boşver falan dedim sonra tamam dedik gitti ki sancı vsr acilmam 2 hastane küçük olduğu için başka hastaneye sevk ettiler öğlen 3 gibi sancilarim daha fazla gelmeye başladı 5 de gittim hastaneye 4 cm açılma olmuş hemen yüksek riskli gebelik doğumhaneye aldılar baktılar falan 2509 kg dediler ama bir doğdu 2.220 gram neyse suni sancı başlandı ilik duş pilates topu falan sabah 9 oldu ve öyle şiddetlendi ki sancılarım nefes alamadım bı sonra biran anda kafasinin geldiğini hissettim o panikle kafası geldi diye çığlık attım hemen doktor hemşire odaya koştular lütfen ıkınma iki dakika daha sabret dediler çünkü gerekli şeyler hazirlanmamisti daha sabretmek ne mümkün ikinmadim bile diyebilirim 😂 dedim dayanmiyoruummmm deyip bırkere ikindim ve anina bebeğimi doktorun elinde gördüm :)) hemen yanımda bebeğimi muane ettmeye başladılar ve ben onu izlerken ne acı ne ağrı herşey gecti biranda v Allah’a şükür kesik ve dikiş atılmadi :) ertesi günde taburcu olduk Allah’a bütün annelere bir avazda sagikla doğum nasip etsin :))