Ebrunr Selam 🫠 Bebek arabası önerisi olan var mı? Çift yön kullanım alırım diye düşünmüştüm hep ama bugün gidip baktığımda karar veremedim ve çift yön önermedi satıcı.
Mavipatik Ebrunr elele lula modeli var bende çift yönlü, puset+normal oturma şeysi takıp çıkıyor falan 😁 bir tık ağır ama çok memnunum. Başka modelleride var bakabilirsiniz 🌸 Hemde fiyat performans ürünleri bence.
Tontis2025 Ebrunr valla ben mamas papas ocarro aldım sürüsü cok iyi ama katlanınca ağır bir bebek arabası Aracım oldugu icin bagajdan indir cıkar yapıcam diye takılmadım ağırlığına bakalım kullanıslı olck mı Ama kalitesi aşikar
Ebrunr Mavipatik o markaya baktım ama deneme şansım olmadığı için internetten almaya çekindim açıkçası.
Abcdfghe Ebrunr bizde kraft kenya aldık. Çift yönlü özelliği var. Sadece puset kısmı tek yön kullanılıyor
Abcdfghe Mellek bizde kraft kenya aldık daha kullanmaya başlamadık bu modeli eşim çok istedi o sebepten aldik. Bana biraz katlaninca açılması zor geldi bide taşıması agır gibi umarim doğunca da rahatça kullanırım.
Kbrysnn Elele lula travel sistem aldım daha kullanmadım ama diğer markalara göre gayet iyi bence ben çok beğendim