sylvia Nurgunay0 askim daha fazla bekleme ben de 34 oldum dünden beri uğraşıyorum 🥺 yorucu oluyor. En azından kisa programda yikamaya basla. Ben yıkamayı bitirdim utusu kaldi. Sadece bebisin hastane cantasina koyacaklarimi utuledim onu hazırladım. Gözümde büyüyor her şey. 🥲
Nurgunay0 sylvia başladım yıkamaya şimdi evin içine astım Bugün ufaktan başladım ama belim tuttu şimdi de yürüyemiyorum ağrıdan
sylvia Nurgunay0 eline saglik ben de biraz ütü yaptım şimdi yemek yapmaya geçtim. Aynı durumdayım seninle 🥲 bitse de rahat etsek
Nurgunay0 momkrm19 trendyola girdim bir kaç siparişlerim vardı geçtim benek kişisel bakımı vs gözümde büyütüyorum aslında kolay işler ama
Esraa00 Merve_kucuk çok sıcak burası Batman Hediye olarak hep kırklık geldi o zaman alacağım şeyler şuan 3 aylık olsun dimi İnce olursa okeydir
Nurgunay0 Evi iki günde yüzde 70 temizledim bebek kıyafetleri de yıkandı ütülendi bende perde çıktım bel ağrısından yürüyemecek duruma geldim ne değişik biriyim ya ya hiç yapmam yada bir seferde yaparım ağrıdan ölüyorum 🤦♀️