Nurgunay0 Balbebek012 pazartesi ütüyü yapıp çanta yapacağım Allah izin verirse temizlik çok korluturyor beni gözümde çok büyütüyorum
Ebru_ebru Nurgunay0 Sağlıkla kucağınıza alın ☺️Eksikleri tamamlayıp başlamam lazım çanta için neler koyacaksınız benim ilk gebelik bilgim de yok 🤦🏼♀️
Nurgunay0 Ebru_ebru ben bebeğe göğüs ucumdan kaynaklı kaşıklı biberon koycam mama alıp koycam pompa alıp koycam hemşireye verilecek hastane çıkışı koycam beşli bir battiniye koyarım yeter birde bunların yedeğini koyarım bir iki takım yedek ne olur ne olmaz diye bebek bezi koycam 5-10 adet ‘ kendim için depent bez koyarım elbise ameliyat sonrası için giycem onu koyarım hastaneden çınca giyilecek pijama takımını koyarım baş örtü terlik vs kişisel bakım koyarım yüzeysel yazıyorum ben gerçi aklıma geldikçe bunlar şekillenir zaten şimdilik birinci önceliğim bunlar olacak ama aklımda hazır bunlar icraatta hazır değiller 😂 telefon şarj aleti unutmayalım bu arada kayısı hoşafı yapmayı düşünüyorum birde
nevaneva Nurgunay0 benmde 50 gün kaldı gösteriyor al bendende okadar tekim ailem uzakta kimsem yok eşimden başka. Yalnız doğuma gitme korkusu da var iş yapmaya kalksam 32. Haftadaym korkuyorum erken doğum olur diye bir kaybım var erken doğumla çünkü. Yapamıyorum herkesn her işine koşardım şuan birine muhtaç olmak çok zor 😓 allah yardım etsin bizim gibi olanlara
Nurgunay0 nevaneva Allah yar ve yardımcın olsun canım halinden çok iyi anlıyorum eğer imkanın varsa temizlikçi çağır eve ben düşünmüyor değilim temizlikçi yani mecbur olunca riske atma kendini Allah sağ sağlim kavuştursun inşallah 🙏
Ebru_ebru Nurgunay0 Çok teşekkür ederim hemen yazayım yazdıklarınızı hazırlarken eksik gördüklerimi eklerim ☺️
Gulsen0178 Nurgunay0 valla normalde iyiyim diyordum da 36+1 deyim ve bugun sadece bir odayi supurdukten sonra saatlerce uzandim 😂 iyiyim demekle olmuyormuş onu anladim
Tanecikannecik Valla son 36 benim,kıyafetler yıkandı ütülendi dolabı hazırlandı, hastane çantası hazırlandı. Bugün de dip bucak temizlik yapıldı şuan yataktan yazıyorum kalkamıyorum öyle yorgunluk 🤣🤣 ağırlaşmadan başlamak en iyisiiii
Tanecikannecik Bu arada son 36 dedim ama 15 gün sonra planlı bir doğum olacak bunu da yeni öğrendim, öğrendikten sonra bugün temizliği de bitirdim rahatladım 😍
Nurgunay0 Tanecikannecik rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin darısı bizlerin başına olsun bende bu hafta bitirmeyi umuyorum herşeyi bakalım
Tanecikannecik Nurgunay0 amin inşallah kolay doğum nasip etsin Allah herkese 😍 size de kolay gelsin şimdiden süreç zor vallahiii
Senaaaskr Nurgunay0 perdeleri falan yıkadık eşim astı evi genel olarak temizliyoruz düzenli yapmaya dikkat ettikçe çok sorun olmuyor . Geçenlerde balkon camlarına kadar sildik . Halı ve koltukları sildim eşimde bir iki koltuk sildi sağolsun . Ev temiz yani .temizlik yaparken doğuracaksın falan diyorlar hatta 😅 Günlük ev işleri oluyor sadece . Buzluk hazırlığım falan yok ama benimde yani 😅 doğumdan sonra ne yemek hazırlarım eşime Allah bilir 🤦🏻♀️
Nurgunay0 bravo61 yardım beklemiyorum zaten çünkü yardım eden yok olmasında doğal olarak beklemiyorsun nasipse kafada başlamak lazım yarın başlarım inşallah
Minikkuzum00 Nurgunay0 zor iş cam silme. Evi süpür sil WC banyo toz alma gibi işleri yapın derim cam işi çok yorar sizi birde artık daha çok yorulursunuz.
Nurgunay0 Minikkuzum00 valla öyle tabi çok yoruluyorum rutin işler yapılıyor da dip köşe çok iş istiyor evim maalesef ramazanda mutfak çok kullanıldı yağlandı haliyle mutfağı ili günde anca bitiririm zaten
Accountant Nurgunay0 temizliğe birini çağır durumun varsa bebek kıyafetleri içinde yıka ütüle tek günlük iş ufacık kıyafetler zaten
Nurgunay0 Accountant düşünmedim değil açıkçası ama küçücük odalar yaparım herhalde ya hergün bir oda yapsam 1 haftalık iş ama tembellik bende
Bezelyelerimm Nurgunay0 benımde son 36 bende de hıc hazırlık yok genel olarak evı hergun temızlıyorum ama perdelerim vs yıkanıp takılacak bebegın esyaları yıkanacak daha deterjan bıle almadım😁 yarın alırım yavastan baslarım artık
nur233 Nurgunay0 benimde aynı şuan doktor baya moralimi bozdu hiç birşey yapasım gelmiyor içimden 🤦🏻♀️