Sun10 Cotanakk göğüs acısı var iki gündür kaşık ağrısı aşırı var bide biri yazmıştı gaz sorunu diye karnım şimdiden hamile gibi gazdan dolayı ya. Erkenden test yapmak istemiyorum pozitifse diye çok korkuyorum
Sun10 Nurbl ya hiç düşünmüyorduk oğlum 2 yaşında daha ve öğretmenim çok kötü bir zamanda doğacak olursa 😅
Sun10 Cotanakk yatın ya da çarşamba yapacağım ya eğer varsa folik asite başlamam kazım çünkü. Sizde durumlar nasıl ?
Cotanakk Sun10 benim de 9u adet günüm. Test alırım bugün diyordum ama hava da çok kötü. Zaten 2 gün kaldı belki reglimi beklerim
Sun10 Cotanakk internetten sipariş verdim ilk defa buradan görüp prodoktor yazmış herkes ve eczaneye göre 3te 1 fiyat
Naz22n Ben çok yeniyim ve göğüslerim iki haftadır aşırı sızlıyor+regl ağrısı çekiyorum. Tek iki belirtim buydu
Esma006 Cotanakk ben göğüs ağrısı ve 5 gün gecikmeli regl ile öğrendim göğüs kenarından koltuk altıma giden bir agriydi sanki yük kaldirmisim ertesi gün onun ağrısıni çekmek gibiydi
Cotanakk Naz22n ben de bugün test yaptım pozitif çıktı testlere güven olmuyor reglim geçince bir de kaset test deneyeceğim 🤭