Mertmirzamm Bayanlar erken gebelik testi ne zaman yapmamız lazım 12 Mart son âdet tarihim dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hafif hafif ağrılarımda var
ppmerlina Mertmirzamm beklenen adetten 1 hafta öncesine kadar bile doğru sonucu veriyormuş. Ama ben adetime 6 gün kala normal ucuz testlerle hamile olduğumu öğrenmiştim yani bence çok para harcamaya gerek yok aşkım
asil15 En güzeli ucuz testler ama adet gunu geçmesini bekleyin benim 4 gün geçince çok net iki çizgiyi gördüm
Ask45 asil15 nasıl oluyor peki canım bu ay benim iki kasıgımada vuruyor gecen sağ kasıgım cekiliyormuş gibi hissettim bugün 10. Günü ve kasıklarımda agrıyor bazen çimdik atıyorlar gibi ama adete 5 gün kala yaptım maalesef negatif
asil15 Ask45 Ask45 kesinlikle tek taraflı bıçak saplanır gibi agri ve çok fazla gaz oluyor artı özür dilerim ama kabizlik oluyor adetiniz geçince test yapın
asil15 Ask45 eğer adet olursan sakın üzülme ama sonrasında planlama yani bekleme inan bana öyle hamile kalıyorsun ne kadar üstüne düşersen olmuyor bende sali günü gidicem tekrar kan vermeye inşallah yükselmiştir bebisimi görürüz