Twobabies Kızlar bilgisi olan yazabilir mi ya da hemşire olan biri 30. Haftamdayım ama hâlâ folik asit kullanıyorum sizce sebebi nedir? İlk hamileliğimde daha erken sürede bırakmıştım
Minikeller38 Twobabies ilk 3 ay kullanılıyor canım 4 den sorna balık yagı + d vitamini + demir ilacı kullanılıyor canım doktorunuza sordunuz mu neden bu zamana kadar devam ettiğinizi .
Selim_Alparslan Blueeberryy aynen bizlerde folik asit devam etmiş oluyoruz mantiken dogru yazmissin caniko🤣 korkulacak bir durum yok bence 🌸 ama multivitamin neden kullanmadı acaba ? Bebegin kilosu iyi mi ? Twobabies
Efendininannesi Twobabies bende ilk hamileliğimde doğuma kadar içtim her ay verdi doktor normalde 3 ay içiliyomuş ben daha yeni öğrendim garip geldi banada
Twobabies Minikeller38 sordum sıkıntı yok sen devam et içmeye dedi,sağlık ocağındaki hemşireler bile şaşırdı sonra içimi bi şüphe kapladı sadece bu ayıma kadar 3 kilo aldım ondan olabilir mi acaba
Twobabies Kimse yaşamadı mo böyle durum bi sıkıntı mı var anlamak istiyorum doktoruma sorduğum da sıkıntı yok diyor detaylı öğrenemedim
Tugceksck Twobabies bi sıkıntı yoktur canım. İlk hamileliğimde doğumdan sonra bile kullandırmıştı doktorum sütün çoğalır güzel beslenir diyerek elimde kalan folik asidi bitirmiştim. Ama ben de 9 ay İmom kullandım gittiğim doktor o şekilde kullandırıyor için rahat olsun
Minikeller38 Twobabies benim şuan 2. Gebeliğim folik asit hiç içemedim daha dogrusu hap içemiyorum doktorumda meyve sebze et balık tavuk bakla düzenli ye demişti aynı eş değer düzenli beslenirsen .
Twobabies Minikeller38 otizm diye bir şey çıktı sosyal medyada folik asit kullanımı ile ilgili görmüşsünüzdür belki ,ondan da korkuyorum ama diyorum doktor verdiyse vardır bi bildiği şu an folik asit+magnezyum+kan hapı kullanıyorum
Blueeberryy Twobabies genelde folic asidi biraktiriyo multi vitamin yaziyo ama onun icindede folic asot oluyo zaten o yuzden korkmana gerek yok
Glhayat_54 Selim_Alparslan multivitamin bebeğin kilosunumu belirliyor anlamadım 🤔🤔 6.ayımda bana decavit yazdı doktorum 3. İçimimde bıraktım beni cok kötü etti. içindeki cok vitamin oluşundanmı anlamadım midemi kötü yaptı ve kusturdu bıraktım bende kullanmayı doktorumada henüz sormadım.umarım sıkıntı yaşamam içmediğim için.😐
Twobabies Glhayat_54 doktorun verdiklerini kullanmaya çalışın muhakkak bir şey gördüklerinde ya da hissettiklerinde veriyorlar çoğu şeyi
Selim_Alparslan Glhayat_54 kilosunu belirlemez kuzum ama bebek bizden besleniyor ilk 3 ay da depolarimizdan besleniyor o yüzden bizde halsizlik vs olabilir yani yerine koymamız gerekiyor vitaminlerimizi😊
Bhrdnz Twobabies omega olduğu için sıkıntı olmaz ben de aynı şekilde doğuma kadar kullandım içiniz rahat olsun 🍀