Haaniifee7 Kızlaaaar 21. Haftadayım 6 kilo almışım bile çok mu hızlı gidiyorum 🙄 iştahım o kadar açıldı ki durduramıyorum sizde öyle misiniz 🥲
Rumeysaozcann Haaniifee7 43 le hamile kaldım en son 70 kiloydum doğumuma 12 gün var bi 80 olurum heralde 😁
Krystal Haaniifee7 20 haftadayim bende 3 kilo almışım İştahım da açık fakat kilo almayı sevmediğim için sadece bebeğe kilo aldıran besinleri tüketmeye çalışıyorum..
ozgeshbgnr 30 haftada +16 kg ile devam 😂 ama son 2 aydır hiç kilo almıyorum öncesinde aldığımdan da 2 kilo vermişim ama çok şükür bebiş kilolu . Son haftalarda benim iştahim çok kapandı gerekli şeyler dışında yiyemiyorum başka böyle olan var mı bilmiyorum
zhragkkayacan Haftadayım ben de beş buçuk kilo aldım, zaten kilolu hamile kalmıştım🤦🏼♀️moraller bozuk😬
mty Haaniifee7 o haftalarda ben de 6 kilo almıştım şuan 25+3 haftalığım bunun üzerine bi 300 gr falan aldım bi aydır kilomu korumaya çalışıyorum. Siz de öyle yapabilirsiniz. Paketli ürün vs hiç tüketmiyorum ekmeği olabildiği kadar kestim bazi günler hiç yemiyorum tokluk sağlasın diye her öğün yanına salata yapıyorum tatlı vs çok çok nadir yedim oda misafirlik falan gibi durumlarda sabahları mutlaka 2 yumurta roka bol peynir domates salatalikla da karnimi sisiriyorum. Bebeğim kilo almaz diye korktum ama tam tersi doktor tombik dedi geçen hafta gittim 910 gramdı. Yani sadece Bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye dikkat ediyorum.
Visneli1so-s Haaniifee7 keşke bende de öyle olsa 16 .haftaya girecem. Neredeyse bu zamana kadar verdiğim 5 kiloyu bile alamadım
Aysllllm Haaniifee7 bende aynı şekilde 21 haftalığım ve 6 kilo almışım o kadar da dikkat ediyorum çok çok yememeye ama yine de almışım 🙈
Krystal Mevsim5 Avokado,yumurta, kaşar peynir, süt, yoğurt ,kuru baklagiller, ıspanak, brokoli ,meyve en çok muz ve bol su..