4564 1 hafta önce 98 çıkan beta bugün kırmızı kan geldi acile. Gittim 93 çıkmış kimyasal mi. Doktorda varla yok arası dedi net bir şey söylemedi 😔
CokCahilsinKeskeOlsen 4564 kimyasal muhtemelen farklı yer olabilir ama 1 hafta içinde hiç yoktan daha yüksek çıkması gerekirdi değerin
Leyla210 4564 yükselme olursa Allah korusun dış gebelik durumu da olur. Kimyasal olması daha iyi inan, 3 kimyasal yaşadım bende üzerine hemen gebe kaldım.
4564 Leyla210 sizin nasıl oldu değerler yavaş yavaş mı düştü. Ben çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım
Leyla210 4564 kan değerim 2 katı artmıyordu leke görüp hastaneye gidince de değerim düşmeye başlamıştı.
4564 Arkadaşlar bu kimyasal gebelik doğal hamile kalan kişilerinde başına geliyor mu onu merak ettim. Yoksa sadece iğne ilaç veya tüp bebek tedavisi görenlerde mi görülüyor
4564 adatuna yaaa inşallah tez zamanda olur 🙏 benimde doğal yol ile olmuyor illaki doktora gitmem gerekiyor 😔 inşallah tez zamanda tekrar bebeğimiz olur🙏
Zeszy 4564 meraba benimde dün akşam kanamam oldu betam düştü ama kanamam leke leke sizinki nasıldı acaba kanamaniz
4564 Zeszy benim ilkte az az geldi sonra binada yoğun kanama şeklinde oldu. Sizin nasıl şuan umarım herşey yolundadır 🙏