cerengeredeli Gulserennnnnn benimkide yüz ustuydu 16. Haftada 😂😂 cinsiyetini zor gormustuk secdede durur gibiydi 😂😂
babyandmomy__ Gulserennnnnn neden üzdünüz çocuğu 😂😂 Benim de böyle duruyordu 17.Haftada falan hatta bir ara gittiğimde tam secde pozisyonundaydı çok tatlı duruyor 🥹😍
cerengeredeli Gulserennnnnn 13. Haftada tahmin etmişti 16 da ilkte göremeyince öğleden sonra tekrar girdim ultrasona oylelik gördüm 20 de detaylida kesinleşti ☺️
Gulserennnnnn babyandmomy__ istediklerini zorla yiyorum her dakika iyi olsun diye seviyorum ama anlamadım dertli 😂😂❤️❤️ 4 aya geldim hayla bulantılara devam ya benim dertli olmam lazım 😂
babyandmomy__ Gulserennnnnn hahah bazen bende böyle oluyorum yeri daraldığı için gerinirken canım acıyor asıl ben rahat değilim sana noluyor çocuğum diyorum 😂 Allahtan az kaldı 🥴
[silindi] Aha bu benim kız 😂 benimkide yüz üstü yatıyor şimdi ultrasonu bulup fotosunu atıyım bi dk 😂 geçen kontrolde doktor beni öksürte öksürte zorla pozisyonunu değiştirtti uyandırdık sırt üstü döndü 😂😂😂 o da annesi gibi yüz üstü uyumayı seviyor galiba