zeyzey0142 Normal doğum istiyorum neler yapıyorsunuz ben sadece yürüyüş yapıyorum önerisi olan var mı
rmysanur0919 zeyzey0142 30.haftadan beri bütün tuşlara basıyorum doğurmak için yürüyüş ördek yürüyüşü gebe okulunda öğrettikleri hareketler ananas hurma herşey yaptım sadece NST de sancım çıkıyor ama ne gelen var ne giden
Edanurylm zeyzey0142 bizde bugün 38+4 olduk tansiyon yüksekliği oldu dün akşam erik tuzlayıp falan yedim yükseldi doktor suni sancı verecekti açılmam yoktu korktum almadım açılmam olsaydı alırdım stres yapıyorum başım ayriyor anlamadım
anne890 zeyzey0142 38+6 sanırım doguruyorum iki gün önce ananas yedim oturup evi kendim sildim dün ağrım vardı ama birşey çıkmadı ama şuan 5 dakikada bir hem kasılma hem bel ağrısı mahvetti beni duramıyorum yerimde sanırım tekrar gideceğim hastaneye
anne890 Edanurylm çok korkuyorum ikinci gebeliğim ama dogurmakta istiyorum Allah yardımcımız olsun gerçekten
Edanurylm anne890 amin inşallah benimde dün tansiyonum yükseldi yatış verdi açılma yoktu suni verecekti açılma olsaydı kabul ederdim ama yoktu bende eve geldim bir an önce kendi sancım gelsin ve doğurayım haber edin bize
Busilata 38+6 yım bende yaklaşık 3 haftadır sürekli bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Akıntım çok çok fazla ama suyumda azalma olmadı dedi doktor. Alttan sürekli bıçak saplar gibi ağrı giriyor. Sürekli dakika tutup duruyorum düzenli mi değil mi diye
tansugl37 37+2 tık yok yürüme merdiven inme çıkma. Ayrıca hamilelik boyunca hep gezdim hep yoruldum hareketliydim. Doğurmaya niyetim yok gibi bekliyorum