keyfimin-kahyasi-misin Ranni ya valla anca dektiriyolar Açılma olmuyo iste alın sezeryana cocuguda riske atiyolar
keyfimin-kahyasi-misin Ranni Kalp atışları yine düşük Allah’tan takipli doktroum varmış nobetci O demiş zaten Babamin tanıdığı sabaha kalmaz sezeryana alırm normal dogurmazsq diye
Ranni keyfimin-kahyasi-misin hadi inşallah sağlıkla kucağına alırsın hayırlı haberlerini bekliyorum 💖
keyfimin-kahyasi-misin Busramnida 40+5 haftaligim bebek haraketi azalması kalp atışında düşüklük rahimde yumuşama vardı
myangelson keyfimin-kahyasi-misin kız postun sonuna kadar okudum doğurdum yazısını görürüm diye yine dogurmamissin. 😂🤦🏻♀️
keyfimin-kahyasi-misin myangelson ewet hala dogurmadim 😂kosecekler yüksek doz suniyi umarım işe yarar
myangelson keyfimin-kahyasi-misin inşallah 🤲🏻 sezaryen istiyordun bir ara belki sezaryene alinirsin 😅
EsilaMiracAyazEren_Moms keyfimin-kahyasi-misin lavmanı hastanede yapmıyolar mı ? Ben öyle biliyorum bana hep hastanede yapıldı yani
Fatmaacylnn keyfimin-kahyasi-misin ayy bende doğurmanızı bekliyorum sizin inşallah hemencik alırsınız artık kucağınıza😍
EsilaMiracAyazEren_Moms keyfimin-kahyasi-misin ben şoook. Sen kendine nasıl yapcan ya o halde hasta bakıcılar yapıyo normalde çok saçma