Selim_Alparslan Oğlum oluyormuş 🤣 ikinci Oğluma hamileyim anneler🥰 16 haftalik olduk cok şükür. Sizin cinsiyetler nedir🌸 kilo ve boyu sormadım sizin kaç gramdı 16 haftalikken 🥰
Edizhr Selim_Alparslan yaa maşallah gözün aydın 🥹 özele mi gittiydin canım kız senin randevu yarın değil miydi
Balbebek012 Selim_Alparslan ya maşallah annesi sğalıkla gelsin iki erkek kardeş birbirine dost arkadaş olur merak etme 🥰
Smyye1B Selim_Alparslan 15+4 um bende 14+4te cinsiyetini öğrendik bizimde ikinci oğlumuz olacak pazartesi kontrole gideceğim ama 14 haftalıkken 100 Gr dediler boyu 9.43 cm yaziyorudu kağıtta 🌸
Selim_Alparslan Edizhr Salı günüydü bebeğim ama dayanamadım bugün gittik eşimle🙃 özele gidiyorum kuşum
Selim_Alparslan Edizhr bebek ve plesenta aşağıda olduğu icin fazla agri yaşıyormuşum kuzum. Düzelir mi acaba ya 🥹
Edizhr Selim_Alparslan bende yarın sandım yazdiydin ya kontrole gideceğim diye benimde 1 hafta sonra devlette var tekrardan onada girerim daha gitmem ayrıntıliya kadar inşallah aksi durum olmazsa bı özel bı devlet arada gidip geliyom 🤭
Edizhr Selim_Alparslan aa benimde aşağıda hatta Dr dedi ki özeldeki senin ağrın sancın oluyor mu dedi bende yok hocam rahatım dedim bebeğin aşağıda onun için sordum dedi erkek bebek aşağıda olur Muş zatenn korkma birşey olmaz fırsat buldukça dinlen
Selim_Alparslan Edizhr ilk gebelikte öyle değildi kuzum aşağıda değildi ama olsun bu farklı ve zor geciyor🥹
Selim_Alparslan Balbebek012 bizde çok sevindik kuşum 😊 Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤩
Edizhr Selim_Alparslan valla benim kızlarda aşağıda değildi demekki buda öyle duracak zamanla çıkar ya
Gizem1504 Selim_Alparslan ay canım belli oldumu sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah birbirine arkadaş olacaklar💙🤲