Mrvgklp Eşim asker ve Afrine gidecek zAten Şırnak’ta görev yapıyordu 5 aydır görmüyoruz belki şimdi hiç görmeyeceğiz ve çocuğunun doğumunu bile göremeyecek içim o kadar tuaf ki 😒
HalisEbruoban Mrvgklp allah yardımcın olsun canım cok zor bir durum esinde sag salim gidip döner inş bebeginide saglıkla kucagına alırsın
Balcanli Mrvgklp allah eşini de diğer tüm askerlerimizi de korusun tez zamanda hepsini sağ salim yuvasına kavuştursun başka ne diyeceğimi bilemiyorum 🤦♀️
Lavinim21 Böyle kötü şeyler düşünme kurban oldugum RABBİM inşALLAH eşini sana ve bebeğine bağışlar 🙏🏻 ALLAHIM her ikinizinde yar ve yardımcısı olsun Mrvgklp
jrarya Mrvgklp Allah Afrindeki tüm askerlerimizin ve eşinin yar ve yardımcısı olsun hepimizin herkesin duaları onlarla. Dilerim Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi sana ve yavrusuna kavuşmayı nasip eder. Hamilelerin duası kabul olur derdi anneannem hepimiz gönül birliğiyle duacısıyız canım benim
scl Mrvgklp Rabbim sağ salim gidip dönmesini sana ve yavruna tez zamanda kavuştursun canım.. Rabbim tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun..
SimgeAydn Benim eşim de asker canım. Göreve gitme durumu var huduta. Bende 36 haftalığım. Eşim de çocuğumu göremeyebilirim diyor çok zor gerçekten. Eşinin sınıfı ne
Heyva Mrvgklp insallah bebegin gelmeden ordaki operasyon boter butun pisliklerin sonu gelirde eşinde orda askerlik yapan butun görevliler sag salim yuvalarina dönerler rabbim kimsenin gözünü yolda birakmasin gebesin sürekli dua et ve kalbini ferah tut inşallah hepsi rabbime emanetler ❤❤👐👐
Senis Allah öncelikle cocuguna ve sana bagislasin insallah. Kotu zamanlar göstermesin. Askerlerimiz icin dua etmekten baska bisey yapamiyoruz malesef. Hepsinin Allah yardimcisi olsun. İcini ferah tut kötü düsünme.Yaptigi meslegiyle onur duymalisin 🙂
Merve06 Allah yardımcısı olsun o ve onun gibi bütün askerlerimizin . Bütün dualarım onlarla sağ salim evlerine dönmeyi nasip etsin Allahım 🙏🏼👮🏻♂️
MerveTaer Mrvgklp Allah yar ve yardımcınız olsun zor bir durum ama sizin eşiniz gitmese bizim eşimiz gidecek illaki birileri gidecek çok zor bir dönemden geçiyoruz Rabbim sağ Salim kavuştursun