Cicekbahcesi12 Kivircikannee yumurtlama 28 se adet 14 olmaz ki canim yumurtlamanin uzerinden 14 saydik mi adet 10una geliyor 😍
Cicekbahcesi12 Kivircikannee insallah mujdei haberlerle geliriz ben bugun test yaptim yine negatif 🤦♀️
Eylul15 ilaydagkk1 benim de kürtajdan sonra 32. Gün başlamıştı adetim.Bugün kan testi verdim pozitif çıktı değerim inşallah sizin de pozitiftir ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz
Yagamin Obsidyeen Kuzum göbek düşüklüğünü bi araştırır mısın? Göbek çekme veya kasık çekme olarak bilinen bir şey var, bir ay sonra gebe kalınıyor köy yerlerinde özellikle kadınlar bilir (tavsiyedir, tecrübeler izinde verilen bir tavsiye) :)
Pinar-19 Kızlar merhaba 14 gün boyunca lekelenme gören oldu mu adet oldum sandım 3 gün peçeteye lekelenme geldi 2 gün yoğun gibi pede geldi daha sonra hep peçeteye kahverengi gibi geliyor kırmızı pembemsi gibi geliyor Böyle bi durum yaşayan oldumu
sumbul2509 ilaydagkk1 dün akşam kesildi lekelenmem beyazını şeffaf akıntı gelmeye başladı adet değilmiş yani. Büyük ihtimalle mevsim geçişinden oldu diye düşünüyorum. Bakalım adet günümü bekleyeceğim.
Yagamin Obsidyeen Kuzum göbek düşüklüğüne baktırabileceğin bir yer var mı geçen ay yazmıştım sana ve geçen ay ben göbeğimi çektirdim halama, ben de 8 aydır bekliyordum olmuyordu bu ay bak şimdi atacağım resim 🫣🥹
Obsidyeen Yagamin hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻 malesef yok nasıl nerde yapılır hiç bilgim de yok.