cakirbebek 1 Nisan’da kan verdim 58 çıktı şimdi tekrar vermeye gidiyorum ağrım var dua eder misiniz bir sorun yoktur inşallah şimdiden teşekkürler ❤️
EsoMom_ cakirbebek benim adet günümden bir gün sonra 31 çıktı değerim daha dün kalp atışını duyduk 7 hafta olduk değerim güzel kendini kötü hissetme hiç bence güzel sonuç alacaksın haftaya rahat görürsün bebişiniiiii🥰🥰🥰
cakirbebek EsoMom_ 547 cikti sonuç şükür. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı baya böbreğim agriyormus antibiyotik falan verdiler
EsoMom_ cakirbebek sürekli su iç iyi geliyor 🥰 oh çok şükür Salı çarşamba görürsün bebişi 🥰🥰🥰 ben demiştim korkmana gerek yok artık 🥰🥰🥰🥰
cakirbebek EsoMom_ randevum kadın doğuma haftaya cumartesi günü inşallah o zaman kalp atışı duyulur mu acaba
cakirbebek EsoMom_ kese kaç değerli oluyor peki bu degerle varmıdır acaba ultrason bakmadılar çünkü cumartesi gununede tam 1 hafta var değerin hızlı yükseldi çünkü 1 nisandan bu yana yüzde yüz artmış olsa bile 240 olması gerekiyordu
EsoMom_ cakirbebek öyle oluyor genelde benim pazartesi 518 çıktı cuma günü gittim kçgordum keseyi bi kaç gün sonra anca götür doktor karnından cumartesi karnından girersin ultrasona en azından :))