Elifseker acemi1annee aynı sorun bendede var ☺️listemdeki isimleri paylaşayım senle Gökmen Efe Gökalp Göktürk Aziz Cihangir Ahlas
aybalasmom acemi1annee bebeğim erkekse Yavuz Göktuğ koyacağız ama aklımda Yağız Aytuğ da kalmıştı fikir olur belki🫠
Gulcee9 acemi1annee İsim çok zormuş beğendiğim isimlwr var; Ömer Kerem Kerim Çınar Ama birilerini hatirlatiyor bana o yuzden boyle kimse aklima gelmesin ona ozgu olsun istiyorum bir turlu bulamadim.
Elifseker acemi1annee ahlas ismi hem anlam olarak hem isim olarak çok güzel gerçekten ben çok seviyorum eşim pek sıcak bakmıyor yani ben insanın isminin anlamını taşıdığına inanırım o yüzden isim önemli yiğit ahlas olabilir ahlas Efe olabilir
aybalasmom Eftelyaka evet ben de öyle düşündüm o yüzden Yavuz Göktuğ düşünüyorum en azından birinde olmasın
acemi1annee Elifseker evet ben de kimsenin ismi olmasın kimsenin kader çizgisinden etkilenmesin anlamı güzel bir isim olsun istiyorum.
Gulcee9 acemi1annee bulamiyorum cok zor dusunuyorum cevremden de oneri cok da hep birilerini animsatiyor koyasim gelmiyor.