gezentianne Eminedgds Ben de 4.5 yıl aradan sonra buralara döndümm oğlum 5 yaşında 31 haftalıgım kızım geliyor🥰🌸
Garfield Eminedgds 5,5 yıl sonra bende 6+2 ile buralardayım. İlk gebelikte sıfır belirtiydi. Bu farklı kasık ve bel ağrısı tansiyon düşüklüğü yaşıyorum.
asil15 Garfield benimde çok fazla kasik ve bel ağrım var henüz doktora gitmedim siz gittiniz.mi şuan 6 haftalık
Eminedgds @Geleneksel1anne kız dur zaten duygular birbirine girdi modumuzu dusurmeyelimmm birbirimize destek olalım diye yazdım ben zaten yoksa bende hiç iyi değilim 😂
Geleneksel1anne Eminedgds hadi senin ki gene büyümüş ben napayım daha bezden ayıramadım bugün yarın diye diye doğurcam heralde 😂
Garfield asil15 dün gittim keseyi ve bebeği gördüm kalp atışını da gördüm. Daha küçük diye dinletmedi
Eminedgds @Geleneksel1anne ay evet doğru ben bu yıl kreşe vercem birde inşallah hahaha nispet yapar gibi 😂 ikisini bir bıraktırirsin ya boşver 😂
Geleneksel1anne Eminedgds çok teşekkür ediyörruum 😂😂 dur bakalım hastayız şimdi iyileşelim cesaretimi toplucam inşallah 🥶
Kuzeyakin28_ Eminedgds 2 gün önce öğrendim adet tarihine göre 4 haftalik 5 yaşında oğlum var. Hic ilki gibi degil belim kasiklarm gogsum hatta agriyor. Doktora bile gidemedim tatilden dolayi. Çok merak ediyorum ama bi yandan hamile olduguma alışamadım 🤣
Ecece440 Ben de doktora gitmedim önce ailehekiminde kan vereceğim 2gün araya artışa bakmak için. Kasık ve bel ağrısı çok bende de 🙏🏻
Kuzeyakin28_ Eminedgds hadi hayirlisi olsun hakkimda🤲 beta degeriniz kacti 202 çıktı bende kac hafta oluyor tam anlamamd