Tugceasel21 Eminedgds allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah benim de 3. Hamilelik 19 haftaya gircez 2 ve 4 yaş Çocuklarım var allah güç kuvvet versin bana 😂🥰
Eminedgds @cakirbebek aaaa iki yaş güzel aslında çok zaman olmadan arada beb şu an dünyaya yeni gelmiş gibiyim😂
nur97 Eminedgds oğlum 3 yaşında tekrardan 7+2 ama bende hamile gibi hissetmiyorum ve hatta nasıl bu kadar iyiyim diye şaşırıyorum ilk hamileligim bayagı kötüydü her gün sükür ederel uyanıyorum😅
Eminedgds @nur97 bu analık çok acayip bir şey gerçekten 😂ben çok fena hasta oldum onu geçirebilirsem inşallah hamileliği idrak edeceğim😂
rabia038 Eminedgds 3 buçuk yaşında oğlum var 10 haftalık da hamileyim. Son zamanlar rahatlığa alışmıştım bizi neler bekliyor nasıl geçecek kafam asla susmuyor 😂😂
rabia038 Eminedgds oğlum fazla hareketli yaramaz ve inat. Herşeyi ben yapicam düşüncesi aklımdan çıkmıyor 😂😂 2. Bebiş neler çekecek elinden aceba 😂
DuruDefne_mommy Eminedgds sezaryan doğum yaptım isteğe bağlı bakalim bunda nolucak🤭😀doktora gittin mi ben daha gitmedim 10 Nisan da gidicem